Yeni ofis robotu: WorkCentre M15i

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, piyasaya sunduğu yeni çok fonksiyonlu ofis ürünü WorkCentre M15i ile dört ayrı makinanın işini bir tek makine ile yapmayı öneriyor.

Yeni ofis robotu: WorkCentre M15i

Dakikada 15 sayfa yazıcı ve fotokopi hızına sahip WorkCentre M15i’nin ilk baskı alma süresi 13, ilk fotokopi alma süresi ise 10 saniyenin altında. WorkCentre M15i, 1200 x 1200 dpi baskı çözünürlüğü ve 4800 dpi çözünürlüğe kadar çıkan renkli tarayıcı özelliği öne çıkıyor. WorkCentre M15i’nin, 33.6 kbps’lik faks hızı ile bir sayfayı üç saniyede fakslamak mümkün.

WorkCentre M15i ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Xerox Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Sezer, yeni ürünün, kullanıcıları, her bir özellik için ayrı makine alma derdinden kurtaracağını belirtti. WorkCentre M15i’nin; çalışanların ofis içerisinde ihtiyaç duydukları bütün araçları tek bir makinede birleştirdiğini vurgulayan Mehmet Sezer; böylece çalışanların verimliliklerinin de arttığını söyledi.

WorkCentre M15i’nin baskı hacmi aylık 15.000 sayfaya kadar çıkabiliyor. WorkCentre M15i’nin 550 sayfalık ana kağıt besleme ünitesi ile, A4 kağıtlardan, zarf, etiket ve asetatlara kadar pek çok farklı yüzeye kolayca baskı alabiliyor. Renkli faks gönderimi ve çift taraflı çıkış alabilme özelliği WorkCentre M15i’nin dikkat çekici diğer özellikleri.

WorkCentre M15i ile birlikte ücretsiz olarak gelen OCR yazılımı sayesinde taranan kağıt bir metin, bilgisayar dosyası haline getirilebiliyor. WorkCentre M15i’yi, ürün ile birlikte standart olarak gelen USB veya paralel bağlantısı sayesinde network ortamında kullanmak da mümkün.

Toplam 16 MB’lık belleğe sahip WorkCentre M15i’nin toneri yüzde 5 doluluk oranında yaklaşık 6.000 sayfa çıkış alabiliyor. Sadece 25 kg. ağırlığında olan WorkCentre M15i, 540 x 435 x 455 mm’lik ölçüleri ile küçük ofislerde fazla yer kaplamadan birçok özelliği çalışanların hizmetine sunuyor.

Çok fonksiyonlu WorkCentre M15i, 2 yıl müşteri yerinde servis garantisi ile Xerox’un Ofis Baskı Sistemleri Grubu distribütörleri Albim, Bilkom, Datagate ve Multimedya aracılığı ile temin edilebilir.

Okuyucu Yorumları