Nokia ceplerine Kylie Minogue yüklüyor!

Cep telefonları MP3 çalarlarla savaşa devam ediyor. Nokia artık telefon alana MP3 albüm veriyor.

Kylie Minogue / Nokia

Kylie Minogue konser vermek üzere 20 Mayıs'ta Türkiye'ye geliyor. Nokia, Mayıs ayı boyunca Nokia Shop'lardan Nokia 5310 XpressMusic cep telefonu satın alan herkese, Kylie Minogue'un son albümü X'teki 13 parçaya ilave olarak albüme özel remiksler ve videolar hediye ediyor.

Bu yılki Brit Ödülleri'nde 'En İyi Uluslararası Kadın Sanatçı' seçilen Kylie Minogue, konser vermek üzere 20 Mayıs'ta Türkiye'ye geliyor. Türkiye'de ilk kez konser verecek olan sanatçı, son albümü X'in turnesi kapsamında 20 Mayıs'ta Kuruçeşme Arena'da İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.

Nokia, Kylie Minogue'un dünya turnesi kapsamında sanatçının hayranları için özel bir kampanya* düzenliyor. Mayıs ayı boyunca Nokia Shop'lardan Nokia 5310 XpressMusic cep telefonu satın alan herkes, Kylie Minogue'un son albümü X'teki 13 parçaya ilave olarak albüme özel remikslere ve videolara ücretsiz sahip olabilecek. Kullanıcıların, bu içeriği telefonlarına ya da bilgisayarlarına indirebilmeleri için, satış kutularından çıkacak kod ile www.nokia.com/kylie web sitesine girmeleri yeterli olacak.

Türkiye çapında 23 Nokia Shop bulunuyor. Nokia Shop'lar, tüm Nokia ürün, aksesuar ve servislerini eksiksiz olarak sunuyor. Gerçek ürünlerin denenmesine olanak sağlayan Nokia Shop'ları ziyaret edenler, daha çok sayıda ürünü deneyerek, kendilerine en uygun alternatifleri buluyor ve gerçek bir Nokia deneyimi yaşıyorlar.

Müziğe dair ne varsa Nokia 5310 XpressMusic'te
Zarif alüminyum kaplamasıyla dikkat çeken Nokia 5310 XpressMusic cep telefonu, pek çok farklı özelliği çarpıcı bir tasarımda buluşturuyor. Sadece 9,9 mm kalınlığında olan Nokia 5310 XpressMusic, cebe ya da çantaya kolayca sığıyor. Bu cep telefonunun diğer önemli özellikleri de 18 saate kadar müzik çalabilmesi, isteğe bağlı 4 GB microSD hafıza kartıyla 3000 adede kadar şarkı** saklayabilmesi ve özel müzik tuşları. 2 megapiksel kamerası ve 2 inçlik parlak ekranıyla da dikkat çeken Nokia 5310 XpressMusic, kullanıcıların müzikle ilgili tüm beklentilerini karşılıyor.

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları