GTI Racing oyunu artık Türkiye’de...

Dünyada yeni lansmanı yapılan GTI Racing oyununun Türkiye yetkili tek dağıtıcısı olan EuroSoft, Techland’ın bu PC oyununu “GTI Racing”i Türkiye’ye getirdi.

GTI Racing oyunu artık Türkiye’de...

Otomobil yarışları oyunu arasında önemli bir yeri olan GTI Racing oyununda onlarca farklı modeldeki Volkswagen otomobilleri ile gerçeğe yakın bir yarış deneyimi yaşayacaksınız. Oyun Türkiye’de 60 YTL ( kdv dahil ) fiyatla satışa sunuldu.

Gerçekçi sürüş modeli

EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, GTI Racing oyununun gerçekçi sürüş simulasyonu ile otomobil yarışı hissini verdiğini ve bunun da oyunculara büyük bir heyecan getirdiğini belirterek, “Gazı, freni ve vitesi kullanarak, gerçek araba kullanımındaki hızı ve gücü hissedeceksiniz. Günümüz arabalarının gerçekçi modellemeleri oyun severlere dinamik bir ortamda araba sürmenin heyecanını sunuyor. Araba kullanımındaki detaylı kontrol, inanılmaz sürüş kolaylığı ile birlikte büyük zevk alma imkanı sunuyor” dedi.

Otomobil modelleri

“GTI racing” Volkswagen Golf serisinin en büyük koleksiyonunu sunuyor. En eski sürümden en yenisine kadar 5 nesil 15 Golf’ten istediğinizi seçebilirsiniz. GTI, G60 ve R32’yi denemeyi unutmayın. Gerçek Beetle ve T1 “Samba” ile birlikte, Volkswagen’leri, en uçuk ve en klasik arabaları deneyin.

Otomobil ayarları

“GTI Racing” sizi etkileyici ve geniş, gerçekçi, görsel performans ve parça ayarı dizisi sayesinde uzman araba geliştirme dünyasına götürür. Bilstein, Brembo, Eibach, Kamei, Kerscher, König, Remus, Zender ve diğer şaşırtıcı imalatçıların çeşitli eserlerinden seçim yapın. Arabanızın görünüm ve ayarları açısından ihtiyaç duyacağınız her şey. Sınırsız performans arttırıcı eklenti imkanı.

Hız

25 turnuvayı Almanya, Fransa, Italya ve İngiltere de yapıp para kazanacak ve bu paralarla yarış pozisyonlarınızı değiştireceksiniz.En yüksek dereceye çıkacak, en iyi araba yükselticisi olacak, tüm kontrolü elinizde tutmayı öğreneceksiniz.

Canlı yarış ortamı

GTI Racing size yüzlerce orijinal simule edilmiş yol objelerinden oluşan pistleri sunup, yarış heyecanını gerçeğe yaklaştırıyor. Bu objeleri kullanıp yarışta avantaj sağlayabilirsiniz.Statik bir araba ve yarıştan öte, arabanızda yapabileceğiniz değişiklikler ve pistteki objelerle canlı araba yarışı heyecanını yaşayacaksınız.Tamamen gerçekçi çarpışma ve araba hareketleriyle heyecanın doruklarına çıkacaksınız.


Detaylı araba parçalama modeli

Araba çarpışmalarından veya yoldaki objelerle olan temaslarınızdan kaynaklanan bütün hasarları tüm gerçekliğiyle fark edeceksiniz. Dört farklı yarış hazırlama. Arkadaşlarınızı yarıştan atabilme, sürükleyebilme gibi birçok heyecan verici detay sizlerle.

Online sürüş

LAN veya internet üzerinden yarış imkanı. Arkadaşlarınızın yarıştaki durumlarını kontrol edebilmek elinizde.

Düzenleme

Editörü kullanarak kendi yarışınızı yaratabilir, kendi pistinizi verilen temel limitleri kullanarak kurabilirsiniz.Kendi arabanızı oyuna dahil edebilirsiniz.Kendi yarış modunuzu yaratabilir ve internette arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz( Xpand’s Background).Yaratma limiti sizsiniz, ne kadar hayal edebiliyorsanız…

AVI tekrarı

Özel efektler ve kamera ayarları ile yarış pozisyonlarınızı AVI formatında kaydedebilirsiniz.Sürüş yeteneklerinizi sergileyen film yaratabilir, arkadaşlarınıza sunabilirsiniz. Hiçbir yardım almadan, en iyisi olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz…

Okuyucu Yorumları