En çok tercih edilen fotokopi makinesi: Canon

Uluslararası Pazar Araştırma Şirketi IDC’nin (International Data Corporation) araştırma sonuçlarına göre; CANON 2004 yılında fotokopi makineleri pazarında ciro ve adet bakımından Türkiye birincisi oldu.

En çok tercih edilen fotokopi makinesi: Canon

IDC 2004 yılı araştırma sonuçlarına göre; geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde analog ve dijital fotokopi pazarı toplam 33.523 adete ulaştı. CANON pazarın adet bakımından %16.4, ciro bakımından ise %15,7’sini gerçekleştirerek 2004 yılında Türkiye’de en çok tercih edilen fotokopi makinası markası oldu.

Geçtiğimiz yıl %100’den fazla bir büyüme gerçekleştirdikleri bu nedenle araştırma sonuçlarının kendileri için sürpriz olmadığını belirten Hesmak Canon Türkiye Genel Müdürü Sinan Ergin, “Hesmak’ın 30. kuruluş yılını kutladığımız 2005 yılında ise hedeflerimizi; %60 büyüme, 30’dan fazla yeni ürün, 30 özel bayi ve 30 iş hizmeti projesi olarak belirledik” dedi.

1975 yılında kurulan Hesmak Büro Mak. A.Ş., 1998 yılında CANON bilgisayar ürünlerinin ana dağıtıcısı Hesmak Bilgisayar A.Ş. ile birleşti. Birleşme ile CANON kalitesi ve üstün hizmet anlayışının tüketicilere daha etkin ulaşması sağlandı. Uzman kadrosu ve bölge bayilikleri aracılığı ile CANON’un satış öncesi, satış sonrası hizmetlerini yürüten HESMAK A.Ş., sunduğu ürün ve hizmetlerle koşulsuz tüketici mutluluğunu hedefliyor. Eğitime, sanata ve çevrenin korunmasına katkıyı amaçlayan HESMAK A.Ş., sosyal faaliyetlerde de yer alarak teknolojinin insan ve çevre yararına kullanımını vurguluyor.

Okuyucu Yorumları