ZyWALL USG Serisi ile güvenli internet

ZyXEL'in ZyWALL USG serisi Güvenlik ürünleriyle kazanan her zaman siz olun!

Internette tam güvenlik!

ZyXEL, firewall ürün grubu ile hem kurumsal hem de bireysel bazda güvenli, kaliteli ve hızlı internet erişimiyle tanışmaya hazırlanın. Dünyanın ilk kişisel güvenlik duvarının mucidi olan ZyXEL'in sunduğu firewall ürünleri, benzersiz özellikleri ve uygun fiyat seçenekleriyle yalnızca büyük şirketlerin değil KOBİ'lerin ve bireysel kullanıcıların da bilgi güvenliğini garanti altına alıyor.

ZyWALL USG serisi, üstün güvenlik özelliklerinin yanı sıra 5 yıl garanti ve tek firma, tümü ücretsiz olarak sunulan firmware güncellemesi, ücretsiz Antispam lisans hizmeti, ücretsiz raporlama hizmeti, antivirus, içerik filtreleme, IDP gibi yazılımlarıyla yalnızca alırken değil, kullanıldığı süre boyunca da kazandırmaya devam ediyor.

Genişbant erişim çözümleri alanında dünya lideri konumunda bulunan ve ülkemizde de 1 milyonu aşkın ADSL kullanıcısı tarafından tercih edilen ZyXEL, firewall ürünleriyle hem kurumsal hem de bireysel kullanıcıları kaliteli, güvenli ve hızlı internet erişimiyle tanıştırıyor. Dünyanın ilk taşınabilir kişisel güvenlik duvarı olan ZyXEL'in firewall ürün grubu ZyWALL USG Serisi, gizlilik, bütünlük, erişebilirlik, sorumluluk ve kimlik doğrulama gibi pek çok alanda eksiksiz güvenlik sunuyor. Tüm ZyXEL ürünleri gibi ayrıntılı Ar-Ge çalışmalarıyla hayata geçirilen ZyWALL USG serisi, güvenlik özelliklerinin dışında 5 yıl garanti, tümü ücretsiz olan firmware/yazılım güncellemesi, ücretsiz Antispam lisans hizmeti, ücretsiz, raporlama hizmeti, Kaspersky antivirus, BlueCoat içerik filtreleme ve IDP yazılımlarıyla internette gerçek güvenliğin rahatlığını sunuyor.

ZyXEL, uygun fiyat performans oranları, benzersiz özellikleri ve satış sonrası profesyonel desteğiyle yalnızca büyük şirketler için değil KOBİ'ler ve bireysel kullanıcılar bazında da sunduğu komple çözümlerle fark yaratıyor. ZyWALL USG serisi, giriş seviyesi de dahil olmak üzere tüm segmentinde yer alan SSL ve VPN uygulamalarıyla, internet erişimi olan her yerden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan güvenli olarak hedef noktaya ulaşılmasını sağlıyor. Arayüzü, sistem parametreleri ve servisleriyle en yoğun network trafiğine cevap verebilecek şekilde tasarlanan ZyWALL USG serisi, kurumsal güvenlik konusunda da iddialı olduğunu gösteriyor.

ZyXEL USG Serisi, Gigabit Ethernet portlarından oluşan arayüzüyle de rakiplerinden ayrılıyor. Özellikle yerel ağda yapılan bilgisayarlar arasındaki güvenlik kontrolü uygulamalarında standart erişim portlarına sahip ürünlerden 10 kat daha yüksek hız sunuyor. Böylece ZyWALL, internette en önemli öğelerin başında gelen "güvenlik"ten sonra "hız" konusunda da başarısını kanıtlıyor. ZyXEL'in firewall ürünleri antivirus, içerik filtreleme ve antispam gibi zengin yazılım desteğinin yanı sıra uygun lisans fiyatlarıyla da kullanıcıyı sadece ürünü alırken değil, kullanırken de kazançlı çıkartıyor. ZyXEL, ZyWALL USG serisinin sahip olduğu bütün özellikleriyle sadece ürün değil, teknoloji geliştiren ve üreten bir firma olduğunu da bir kez daha ispat ediyor.

ZyXEL hakkında

1989 yılında kurulan ZyXEL, dünyanın lider bağlantı çözüm ve teknolojileri sağlayıcısıdır. Kurulduğu günden bu yana pek çok yeniliğe imza atmış bulunan ZyXEL, 3.100 çalışanı ve 70 ülkedeki merkezleri aracılığıyla 150 ülkeye çözüm sunmaktadır. Merkezi Tayvan'da yer alan firmanın küresel çapta 29 bölge ofisi ve 3 Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. Gartner ile IDC'nin verilerine göre dünyanın en büyük DSL ve residential gateway üreticisi olan ZyXEL, 15 ana ürün grubu altında, en modern tasarım ve en kaliteli çözümleri sunar.

ZyXEL ürünleri Türkiye'de 1 milyonu aşkın ADSL kullanıcısı tarafından tercih edilmektedir. Küresel BT pazarının en önemli markaları arasında yer alan ZyXEL, ülkemizdeki faaliyetlerini 2007 yılı Haziran ayından bu yana ZyXEL Türkiye ismiyle ve doğrudan doğruya firmanın genel merkezine bağlı olarak sürdürmektedir.

ZyXEL bünyesinde üst düzey servis merkezi olarak faaliyetlerini sürdüren ZyXEL Türkiye, aynı zamanda Ortadoğu ve Afrika bölgesinin servis ve destek merkezi konumundadır. ZyXEL Türkiye tarafından sunulan ürün ve çözümler hakkında ayrıntılı bilgi internet üzerinde www.zyxel.com.tr adresinden edinilebilir.

Okuyucu Yorumları