Vestel'den Pixellence özellikli Full HD LCD

Vestel, Full HD LCD TV serisi ile panel TV teknolojisinde yeni trendler yaratıyor.

Vestel'den Full HD LC

Yüksek çözünürlüğe sahip ve 30'a yakın uluslararası patentli Pixellence teknolojisiyle sağladığı görüntü kalitesiyle benzerlerinden ayrılan Full HD LCD TV serisi, Vestel satış noktalarında tüketiciyle buluşuyor.

Vestel Pazarlama Genel Müdürü Timur Tuncer, Vestel Full HD LCD TV'yi üretirken sadece bugünü değil yarını da düşündüklerini, HD yayınlarının artmasıyla birlikte HD yayına uyumlu televizyonlara olan ihtiyacın artacağını dile getirdi. Tuncer, "Türkiye'deki panel TV'ler arasında en gelişkin görüntü teknolojisine sahip Vestel Full HD LCD TV ile seyirci mümkün olan en yüksek görüntü kalitesine ulaşırken, Vestel rakiplerinin bir adım önünde yoluna devam edecek" dedi.

Vestel Full HD LCD TV, yüksek çözünürlüğün yanı sıra Pixellence görüntü işleme teknolojisini de bünyesinde barındırıyor. Vestel'in mevcut Pixellence ürünlerinden farklı olarak Full HD LCD TV'nin sahip olduğu teknoloji sayesinde ekrana yansıyan renkler daha parlak, görüntü daha net, detaylar daha belirgin ve ten rengi daha doğal oluyor.

Vestel Full HD LCD TV'de yer alan oyun modu sayesinde optimum seviyede kontrast elde ediliyor; böylece ekrana yansıyan canlı renkler oyun oynama keyfini doruğa çıkarıyor. Bekleme konumunda saatte sadece 1 Watt enerji tüketen Vestel Full HD TV modellerinde bulunan universal kumanda da, Vestel DVD, Vestel uydu alıcısı gibi ürünleri kontrol ederek evdeki kumanda karmaşasına son veriyor.

Vestel Full HD LCD TV ürün gamı, 2.699 - 4.199 YTL fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Vestel Full HD TV serisi teknik özellikler

- Full akrilik siyah çerçeve
- Alt bölümden hoparlör
- 2 HDMI
- Pixellence
- Oyun modu
- SRS TRUSURROUND XT
- Dinamik Kontrast
- Stand-by 1 Watt
- 176º izleme açısı
- Universal kumanda

Full HD TV nedir?

Full HD TV nedir?
Full HD LCD

Televizyon görüntüleri piksel adı verilen noktacıkların biraraya gelmesiyle oluşur. Televizyon ekranında piksel sayısı ne kadar yüksekse görüntü kalitesi de o kadar kusursuz olur.

Full HD TV, panel TV teknolojisinin ulaştığı en son noktadır. Full HD özelliği olan LCD ekranlarında her birinde 1920 piksel bulunan 1080 satır bulunur. Böylece standart televizyonlardan 5 kat yüksek çözünürlük yani 5 kat daha net görüntü elde edilir.

Bu özelliklere sahip televizyonların üzerinde Full HD logosu bulunur.

Okuyucu Yorumları