Farklı bir online oyun: Football Superstars

Biraz PES, biraz FIFA. Bu ikisini Second Life ve WoW ile karıştırın. Karşınızda Football Superstars.

Bu oyun çok konuşulur!

FIFA, PES, Second Life ve World of Warcraft... Tüm bu oyunların bir araya geldiğini hayal edin; sizce ortaya nasıl bir karışım çıkar? İşte bu sorunun kesin ve net cevabı: CyberSports'un Football Superstars adını verdiği yeni online çok oyunculu futbol simülasyonu...

Football Superstars'ı ortaya çıkaran CyberSports, kullanıcıların bu oyunda kendilerini bir Premier Lig oyuncusu gibi hissetmelerini sağlıyor. Pro Evolution Soccer ve benzer futbol oyunlarının aksine futbolcuların sadece saha içindeki yeteneklerini değil, saha dışındaki hayatlarını da konu alan ve kullanıcıların bu yöndeki merakını gidermeyi amaçlayan Football SuperStars, ücretsiz olarak resmi sayfasından indirilebiliyor.

Oyunda ünlü bir futbolcu olmak isteyen kendinizi kontrol ediyorsunuz. Siz bunu yaparken, diğer tüm kullanıcılar da aynı işi yapıyor; kendilerini kontrol ediyor. Yolun başında bir yıldız adayı olarak hem yeteneklerinizi sergilemek, hem de hayatınızı devam ettirmek zorundasınız.

Oyun ücretsiz olsa da, giysiden yiteceğe kadar hemen her şeyi para karşılığında satın almanız gerekiyor. Bu da CyberSports'un para kazanmak için seçtiği yöntemi temsil ediyor.

Oyuna başlamak için yapmanız gereken, oyunun resmi sitesine girmek ve ücretsiz olarak kayıt olamak.

Okuyucu Yorumları