CHIP Aralık 2012

Cep Telefonu Tuzakları, Yılın Ürünleri, Teknomarketler, Pro PC Konfigürasyonları, Ekran Kartı Testi

CHIP Aralık 2012

33 Tehlikeli Cep Uygulaması
Veri hırsızı, para tuzağı mobil uygulamaların ağına düşmeyin

Video Eğitim:
Herkese XML'e Giriş ve ColdFusion 10 Video Eğitimi

Okurlar seçimini yaptı!
2012'nin en iyi teknolojileri ödüllerine kavuştu

Hayallerinizin PC'si burada
Kendi PC'nizi profesyoneller gibi toplamak ister misiniz?

NEREDEN ALMALI:
Teknomarketleri Test ettik.

Test: Ekran kartları
nVidia'nın Kepler'i AMD'nin Tahiti'sine karşı

Organik, saydam, esnek
Geleceğin ekran teknolojileri bize neler sunacak

KİTAP: İNTERNETTEN PARA KAZANMAK

DVD Aralık 2012

DVD Aralık 2012

Yılın son ayında da CHIP DVD yine dopdolu. Muhteşem içerikleri bir araya topladığımız CHIP DVD'nin bu ay öne çıkan isimleri; videolu eğitimler, iki harika tam sürüm ve oyun severleri sevindirecek iki yeni oyun demosu!

Son aylarda düzenli olarak sizlerle paylaştığımız videolu eğitimlere gelen yoğun ilgi nedeniyle seriyi bu ay da bozmuyoruz ve iki yeni video eğitimine CHIP DVD'de yer veriyoruz. XML Giriş ve ColdFusion 10 Temel Eğitim konularını ele alan bu videoların işinize bir hayli yarayacağını düşünüyoruz. Yine tam sürüm bölümümüzde de iki yeni yazılıma yer verdiğimiz CHIP DVD'de bu ay Ashampoo Burning Studio 2013 ve Abelssoft MoneyFox 2013 SE yazılımları sizleri bekliyor.

Üstelik bunların yanı sıra oyun severler için de iki sürprizimiz var. World Rally Championship 3 ve LEGO: Lord of the Rings oyunlarının demolarını da CHIP DVD'de bulabilirsiniz.

Ayrıca Edubundu işletim sistemini, Windows 8 ve güvenlik konulu kullanışlı yazılımlara yer verdiğimiz CHIP DVD'de elbette Freeware ve Katalog kategorilerimizde de pek çok yararlı yazılım sizleri bekliyor olacak.

CHIP50'de bu ay pek çok kullanışlı yazılım sizleri bekliyor. İnternet, Ofis, Multimedya, Güvenlik, Yardımcı Programlar, Yedekleme, Grafik, Sürücüler, Kütüphaneler ve Akıllı Telefon kategorilerinde aradığınız yazılımı bulabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları