CHIP Eylül 2010

Tehlikeli ipuçları, büyük Google testi, 3G operatörler testi ve daha fazlası CHIP Eylül sayısında...

CHIP Eylül'de de bomba gibi!

Video Eğitim
DreamWeaver CS5 Video Eğitimi
Office 2007 Video Eğitimi

DVD Film
Dokuzuncu Kapı (Ninth Gate)

Zombi PC avcıları!
CHIP nasıl mücadele edeceğinizi açıklıyor

Her yönüyle Google
Sonuç, veri koruma, algoritma: Arama devi ne kadar başarılı?

Hangi 3G daha iyi?
Farklı mekanlarda üç operatörü karşı karşıya getirdik!

Düello: Netbook mu, Notebook mu? Inkjet mi, Lazer mi?

Dosya Konusu: Hacker Yöntemleri
Sosyal müh. nasıl yapılır? Her tür şifreyi ele geçirin Tüm ağlara kolayca sızın...

Özel Ek Kitap

<strong>CHIP Eylül 2010:</strong> Resmi büyütmek için tıklayın

DAHA DETAYLI İÇERİK İÇİN GALERİMİZE GÖZATIN

DVD Eylül 2010

DVD Eylül 2010

Sistemine ince ayar çekmek isteyen kullanıcıların bekledikleri an geldi. İnce ayar yazılım paketi CHIP DVD'de sizleri bekliyor...

Eğer siz de, "Sistemime ince bir ayar çekmenin vakti geldi," diyenlerdenseniz yaşadınız. Zira bu ay işletim sisteminize ince ayar çekebileceğiniz yazılım paketimiz CHIPDVD'de sizleri bekliyor. Bunun yanında, yine işletim sisteminizi yakından ilgilendirecek olan bir diğer konumuz olan Windows Servis Paketi de, Windows 7 kullanıcıları başta olmak üzere tüm kullanıcıların sistemlerine değer kazandıracak türde yazılımlar barındırıyor. Botnet Avcıları, hem konu, hem de içerdiği yazılımlarla sisteminizi adım adım takip eden birbirinden zararlı yazılımlara karşı önlem almanızı sağlayacak.

Ayrıca, CHIP DVD'de yer alan Yedekleme Araçları'na da bir göz atabilirsiniz. Bu arada, her ay olduğu gibi yine bu ay da hem Freeware, hem de Katalog kategorilerimizde kullanabileceğiniz pek çok yararlı araç ve yazılımları görebilirsiniz. Tam Sürüm bölümümüzdeyse, oldukça kullanışlı yazılımlar bulunuyor. Bunlardan Ashampoo Magical UnInstall 2 ile sisteminizde tutmak istemediğiniz yazılımları kolaylıkla kaldırabilir, 1-abc.net File Finder ile milyonlarca dosyanız arasında kaybolmaktan kurtulabilir ve Avira AntiVir Premium ile de sisteminizi hırsızlara karşı koruyabilirsiniz.

Ve son olarak, bir Roman Polanski filmi olan ve başrolünü Johnny Depp'in üstlendiği The Ninth Gate filmi de yine CHIP DVD'de sizleri bekliyor.


DAHA DETAYLI İÇERİK İÇİN GALERİMİZE GÖZATIN

Okuyucu Yorumları