CHIP Eylül 2012

50 İdeal Yazılım, Kablosuz ağ tehlikeleri, İki kat Pil süresi, yeni Ultrabooklar ve bir çoğu

CHIP Eylül 2012

VİDEO EĞİTİM: FLASH CS6 ve CSS EĞİTİMİ
ve 5 muhteşeme tam sürüm

50 iDEAL YAZILIM
Tümü CHIP DVD'de: Sizin için seçtiğimiz yazılımları kullanın! İşlemcinizin gerçek gücünü ortaya çıkarın.

Kablosuz ağlar gizli tehlikelerle dolu!
Ücretsiz WLAN ağlarını güvenle kullanmanın yolları

Pil süresini katlayın
Mobil cihazları daha uzun süre kullanmak ister misiniz?

2 dev test birden
Yeni Ultrabook'lar & 55" 3D LED TV'ler

En iyi 30 teknoloji
Hangi teknolojiler gelecekte de var olacak?

DVD Eylül 2012

DVD Eylül 2012

Bu ay CHIP DVD'de çok çekirdekli işlemcili bilgisayarlara özel tam 50 adet yazılımı bir arada sunuyoruz! Bunun yanında 5 dev tam sürüm yazılımı da sığdırdığımız CHIP DVD yine sürprizlerle dolu!

Çok çekirdekli bir bilgisayara sahipseniz, ondan iyi performans alabilmek için sisteminize yükleyeceğiniz yazılımların çok çekirdekli bilgisayarları desteklemesi gerekiyor. Bu ay CHIP DVD'de çok çekirdekli bilgisayarlarla uyum içinde çalışan ve böylece sistem performansını olumlu yönde destekleyen tam 50 adet yazılımı bir arada bulacaksınız.

Listeyi dikkatlice inceleyip, hâlihazırda kullandığınız yazılımla aynı işi yapan listedeki alternatif yazılımlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca yine CHIP DVD'de 5 tam sürüm sizleri bekliyor.

Sildiğinizi sandığınız dosyaları geri getiren Abelssoft FileWing Pro, sistem performansını arttıran Ashampoo WinOptimizer 8, fotoğrafları güncelleyebilen Arcsoft Photo+, Windows 8'i yedekleyebilen Paragon Image Backup ve müzikseverlere hitap eden Virtual DJ Home, bu ay CHIP DVD'nin öne çıkan tam sürüm yazılımları.

CHIP DVD eğitimlerine de ara vermiyoruz elbette. Her ay olduğu gibi bu ay da CHIP DVD'de videolu eğitimlere ulaşabilirsiniz. Bu ayki eğitimlerimiz arasında Adobe Flash CS6 ve CSS video eğitimleri bulunuyor. Tabii ki CHIP DVD içeriği bunlarla da bitmiyor. CHIP DVD'de; Güvenli Login, Yedekleme Araçları, Windows 8 To Go, Katalog ve Freeware kategorileri altında onlarca yazılımı daha bulabilirsiniz.

CHIP50'nin bu ayki konsepti "Kendi oyununu kendin yap!" Eğer siz de kendi oyununuzu yapmak istiyorsanız CHIP50'ye göz atmadan geçmeyin!

Okuyucu Yorumları