CHIP Kasım 2012

TEST: WINDOWS 8, Evinizi gözetleyin, 100 metre kablosuz ağ, iPhone 5, Tek PC'de 3 sistem

CHIP Kasım 2012

VİDEO EĞİTİM: 2 VİDEO EĞİTİM

  • Flex 4.5 video eğitim
  • PHP & mySQL video eğitimi

TEST: WINDOWS 8

  • Masüstü PC'lerde Apple OS'u yenecek kadar hızlı ve güçlü mü?

  • Tabletlerde arabirim deneyimi iOS ve Android karşısında ayakta kalabilecek mi?

  • Ne kadar güvenli?

100 METRELİK ÇEKİM GÜCÜ
Kablosuz ağınızın kapsama alanının adım adım arttırın

SANAL PC: Tek Bilgisayarda 3 Farklı Sistem

EVİNİZ İÇİN TAM GÜVENLİK
PC'nizi alarm sistemine çevirin, gözünüz arkada kalmasın

TEST: iPhone 5
Gerçekten satın almaya değer mi?

Türkiye'de 3G, ABD'den hızlı
ABD'nin 4G kullanıcısı, Türkiye'nin 3G kullanıcısı kadar şanslı değil

DVD Kasım 2012

DVD Kasım 2012

VİDEO EĞİTİM: 2 VİDEO EĞİTİM

  • Flex 4.5 video eğitim
  • PHP & mySQL video eğitimi

6 MUHTEŞEM TAM SÜRÜM

CHIP DVD'DE bu ay Windows 8 şenliği var! CHIP DVD'de Windows 8'e özel yazılımları bir arada bulabilirsiniz. Ayrıca 6 tam sürüm yazılım ve 2 video eğitimi CHIP DVD'de sizleri bekliyor!

Uzun zamandır beklediğimiz Windows 8 nihayet rafları süslemeye başladı. Yenilenen tasarımı ve özellikleri ile yepyeni bir deneyim sunan Windows 8, bu ay elbette bizim de CHIP DVD için ana konumuz oldu. Bu ay CHIP DVD'de Windows 8 bölümünde yeni işletim sisteminizle kullanabileceğiniz yararlı yazılımları bir arada bulabilirsiniz.

Windows 8'in yanı sıra bu ay CHIP DVD'de tek bir sistemle yetinmeyenler için çoklu sistem yazılımları, içinde kablosuz araçları bulunduran Kablosuz Ağ, fotoğrafla ilgilenenleri sevindirecek Fotoğraf Araçları kategorileri ile artık aşina olduğunuz Freeware ve Katalog bölümlerimizi bulabilirsiniz.

CHIP DVD'de bu ay tam 6 adet tam sürüm yazılım sizleri bekliyor. İnternet üzerinde daha güvenli bir şekilde dolaşabilmeniz için Abelssoft AntibrowserSpy, işlemcinizi yöneterek daha iyi bir performansa kavuşabilmeniz için Ashampoo Core Tuner, sisteminizdeki tüm sabit diskleri kontrolünüz altına alabilmeniz için Ashampoo HDD Control, internet üzerindeki izlerinizi silebilmeniz için Abelssoft GoogleClean, ekran görüntüsü alabilmeniz için Ashampoo Snap ve bilgisayarınızdaki programları kaldırabilmeniz için Ashampoo Uninstaller, bu ayın ünlü tam sürümleri. Bu ayın en büyük bombasını ise en sona sakladık: Pro Evolution Soccer (PES) 2013 demosu bu ay CHIP DVD'de!

CHIP50'nin bu ayki konsepti "Multimedya". Multimedya dosyaları oluşturup kaydetmek, oynatmak ve yönetmek istiyorsanız mutlaka CHIP50'ye uğrayın!

Okuyucu Yorumları