CHIP Mayıs 2011

100 tam sürüm, Sessiz PC, Antivirüs dosyası, Yeni nesil TV'ler, Windows 7 SP1.5, SSD Disk Testi

CHIP Mayıs 2011

100 TAM SÜRÜM YAZILIM
2011'in en iyileri. Hepsini bilgisayarınıza kurmak isteyeceksiniz.

TV DEVRİMİ: Televizyon başına dönüş
TV'leri tekrar popüler yapan teknolojiler mercek altında...

WINDOWS 7 SP1.5
CHIP Sürümü: Daha fazlasını sunuyor...

TEST: Uygun fiyatlı SSD'ler incelemede

Süper çerezler veri çalıyor
Yeni nesil inatçı çerezlerden kurtulun

Hem Sessiz Hem çok Güçlü
Gürültücü donanımlardan bıkanlara sessiz alternatifler

Video Eğitim: Rusça Dil seti

Antivirüs dosyası - Geleceğin pilleri - WLAN vs. Powerline - 15 sayfa atölye & ipuçları

Detaylar Galerimizde

DVD Mayıs 2011

DVD Mayıs 2011

Yenilendik! Evet, bu ay CHIP DVD'yi yenileyerek hem şık bir tasarıma, hem kullanımı kolay bir arabirime, hem de daha geniş bilgilendirme alanlarına kavuştuk. Beğenmeniz dileğiyle...

Bu ay yepyeni bir tasarım ve dopdolu bir içerikle karşınızdayız. Uzun zamandır düşündüğümüz CHIP DVD arabirim yeniliğini daha fazla geciktirmeyerek kolları sıvadık ve beğeneceğinizi düşündüğümüz bir tasarım hazırladık. Aslında CHIP DVD'nin yeni tasarımını ilk önce CHIP50 bölümümüzde denemiştik ve hem daha fonksiyonel, hem de daha şık bir arabirime sahip olduğu düşüncesiyle bunu CHIP DVD'nin geneline yansıtmaya karar verdik. Artık kategoriler arasında daha kolay bir şekilde dolaşabilir, sağ üst köşede göreceğiniz arama bölümüyle aradığınız içeriklere hızla ulaşabilir ve dahası, geniş açıklama alanları sayesinde CHIP DVD içeriğinde yer alan yazılım ve dokümanlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Beğenmeniz dileğiyle diyor ve bu ay CHIP DVD'de ne var ne yok hızlı bir bakış atıyoruz:

CHIP DVD'nin bu ayki en dikkat çekici konusu elbette ki 100 Tam Sürüm. 100 adet tam sürüm yazılımı sığdırdığımız içerikler arasında ayrıca; performans araçları, sisteminizin sessiz çalışmasını sağlayacak yazılımlar, Service Pack yamaları, virüs tarama programları, YouTube araçları, Rusça eğitim seti, tam 1.200.000 görsel öğeden oluşan ClickArt yazılımı, Kayıp Armağan animasyon filmi ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.

CHIP50'de ise bu ayki konumuz 'Fotoğraf'. Fotoğraf severlerin ilgisini fazlasıyla çekeceğini düşündüğümüz birbirinden kaliteli tam 50 adet fotoğrafla ilgili yazılım, video ve doküman bu ay CHIP50'de.

Detaylar Galerimizde

Okuyucu Yorumları