CHIP Ocak 2012

100 Online uygulama, Windows 8 hız testi, Test: iPhone 4S, Test: 2012 model antivirüs paketleri

CHIP Ocak 2012

VİDEO EĞİTİM
Çizgi Tagem Visual Studio 2010

5 TAM SÜRÜM YAZILIM

100 ONLINE UYGULAMA
Tamamı bedava, Kuruluma gerek yok, Her yerde yanınızda...

Windows7 vs 8
İki sistemi kıyasıya karşılaştırdık. Windows 8 söylendiği kadar hızlı mı?

Hedef Facebook!
Anonymous'un sürpriz saldırı planı

TEST: 2012 model virüsler!
En etkili güvenlik paketleri

iPhone 4s alınır mı?

SSD'leri gölgede bırakacak disk teknolojileri
Daha küçük, daha ucuz, yüksek kapasiteli ve çok daha hızlı

DVD Ocak 2012

DVD Ocak 2012

CHIP Ailesi olarak yepyeni bir yıla daha sizlerle birlikte girmenin
heyecanı içindeyiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce yazılımı sizlerle paylaşacak olmanın umudu içindeyiz. Yılın bu ilk ayında da CHIP DVD fırtınası hızından hiçbir şey kaybetmedi.

Elbette bu ay da değişmez bölümlerimiz olan Freeware, Katalog, Tam Sürüm ve Eğitim kategorilerimiz CHIP DVD'deki yerini alıyor.

Bu ay tam sürüm yazılımlar arasında optik medyalara yedekleme yapmak isteyenler için Ashampoo Burning Studio 2012, daha önce hiç web sitesi hazırlama deneyimi olmayanlara bile birkaç tıkla harika
web siteleri hazırlama imkanı sunan WebSite X5 Smart 9, AppBooster Starter, Bryce 7 Personal Learning Edition ve MAGIX Photo Manager 10 yer alıyor.

CHIP DVD'nin Eğitim kategorisinde ise Çizgi Tagem tarafından hazırlanan Visual Studio 2010 Temelleri video eğitim seti sizleri bekliyor. Yedekleme araçları, Youtube araçları, Temizlik araçları ve Windows 8 hız testi araçlarını ise CHIP DVD'nin diğer tarafında bulabilirsiniz.

CHIP DVD'nin artık olmazsa olmaz bölümü olan CHIP50 ise bu ay da yine dopdolu. Oyun dahil her türlü yazılım geliştirme ve web sitesi tasarımı için ihtiyaç duyabileceğiniz geliştirme araçları, eğitimler ve eğitici dokümanlar CHIP50'de sizleri bekliyor olacak.

Okuyucu Yorumları