1,5 yıllık aktif forum sitesine moderatörler aranı

beytullahgunes
14-08-2013, 00:57   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2012

öncelikle selamlar arkadaşlar;

1,5 yıllık aktif bir forum sitem var ve yeni belli aralıklarla kategoriler ile genişletiyoruz ve son eklediğimiz kategoriler için moderatör arkadaşlara ihtiyacımız var. Sitenin online durumu ve hareketliliği iyi durumda. Dileyen arkadaşlar üye dahi olmadan bir kaç gün konu akışı online durumu vs takip ederek karar alabilirler.

Moderatör Adayı arkadaşlardan beklentimiz şunlar;

öncelikle kendini ispatlamalı. Bu gelsin post kassın anlamında değil yanlış anlaşılmasın. Moderatör olmak istediği kategori aktif ise mevcut sorulara yanıtlar yazarak kendini ispatlayabilir.

Kategori yeni bir kategori ise günde bir doyurucu konu açabilir. malum onlarca konu açıp hiç kimseye yardımı dokunmayan postlardansa o kategoriye özgü doyurucu bir konu yeterli olacaktır.

Burda kendini ispat durumunun sebebi de şudur ki; mevcut moderatör ve süper moderatörlerimiz mevcut ve herbiri bu şekilde yerlerini aldılar. Yeni yönetimde aralarına katılacak arkadaşları haliyle önce bilgi bakımından haklı olarak bir görmek istiyorlar .

site: wmmekan.com şeklinde. Vakti olan arkadaşları bekleriz. Moderatör olmak için üye olan arkadaşlar belirtirler ise bu süreçte deneme moderatör rütbeleri verilecektir deneme süreci adına.


iyi forumlar ...

Son Düzenleme: beytullahgunes ~ 14 Ağustos 2013 00:57