1-abc.net Duplicate Finder 5.00 [11.07.2012]

CHIP Online
11-07-2012, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bilgisayarınızda binlerce dosyanız varsa, bunların hepsini birden yönetmek zor olabilir

Bu kullanımı kolay program, makinenizde, harici sabit disklerde, CD'lerde, DVD'lerde, USB belleklerde ve kamera kartlarında birbirinin aynı olan dosyaları bulmanıza yardımcı olur.

Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Birbirinin aynısı olan dosyaların tanımı her kullanıcıya göre değiştiğinden, programın hangi özelliklere bakması gerektiğini ayarlayabilirsiniz. Dosya adı, boyutu, öznitelikleri, son değiştirilme tarihi, CRC32 kontrol toplamları gibi.

Seçiminizi yapmanızın ardından program, tüm klasörlerdeki ve alt klasörlerdeki dosyaları kontrol eder, dolayısıyla hiçbir çift dosya gözden kaçmaz.

Arama tamamlandığında aynı dosyaları boyutlarına göre kategorilendirilmiş bir liste halinde görürsünüz. Artık istediğiniz dosyayı seçip çalıştırabilir, silebilir veya bulunduğu klasöre göz atabilirsiniz.

1-abc.net takımı bu ücretsiz sürüm için e-posta desteği sunmaktadır. Sıkça sorulan sorular veya direkt olarak iletişim kurmak için http://1-abc.net/support.htm sayfasını ziyaret edin.

En iyi 2 geliştirme fikri, bir 1-abc.net Cleaning Box lisansı ile ödüllendirilecektir. Fikrinizi göndermek için Idea Informer aracını kullanın, adınızı ve e-posta adresinizi belirtmeyi unutmayın!

Kaynak: www.chip.com.tr

Download:  1-abc.net Duplicate Finder 5.00

Roberts Julia
12-07-2012, 12:30   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2012

Seçiminizi yapmanızın ardından program, tüm klasörlerdeki ve alt klasörlerdeki dosyaları kontrol eder, dolayısıyla hiçbir çift dosya gözden kaçmaz.