1000 mAh Kapasiteli Gionee M30 Tanıtıldı İşte Özel

WolfS42
31-08-2020, 20:36   |  #1  
WolfS42 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2016

Telefonunuzun bataryasından şikayet mi ediyorsunuz buyurun o halde şuana kadar piyasaya çıkmış en büyük batarya kapasitesine sahip Gionee M30 modelli ile tanışın. 1000 mAh bataryalı akılı telefonu tanıtıldı. Gelin özelliklerine beraber bakalım.

Gionee M30 1000 mAh bataryasi ile tanitildi.

Akılı telefonların piyasaya çıkması ile birlikte en büyük sorun hiç kuşku yok ki batarya kapasiteleri, her markanın gelişmiş özellikleri ile bir bilgisayarı andıran cep telefonlar piyasaya çıkıyor. Cep telefonu diyoruz ancak artık bu isim yetersiz kalıyor. Telefon olmaktan çok uzak cep bilgisayarları demek sanırız daha doğru olacak. Bilgisayarların yerini alan günlük İnternet ortamında ki tüm işlerimizi hallettiğimiz, oyun zevkimizi doyasıya yaşatan, sosyal medya platformlarına her yerden ulaşmamızı sağlayan cihazlara artık cep telefonu demek biraz ayıp oluyor. Onlar artık cep bilgisayarı olarak tanımlamak daha doğru olacaktır.

Ancak bu kadar gelişmişlik göstermelerine rağmen halen batarya kapasiteleri ile kullanıcıyı memnun edemiyorlar. Şarj süresi olarak bir günü çıkaran akılı telefonlara artık süper gözü ile bakmaya başladık. Hele ki iPhone kullanıyorsanız vay halinize çünkü her türlü özelliği telefonlarına koymakta çekinmeyen Apple şirketi batarya kısımında gittikçe cimri oluyor kullanıcılarını şarj aletlerine prizlere bağımlı yaşatamaya kararlı olduğunu gösteriyor. Elbette bu durumdan şikayet eden bir sürü akılı telefon kullanıcısı mevcut. Sırf yüksek kapasiteli akılı telefonlara yönelen marka model bakmadan bir günü hata mümkünse iki günü çıkarabilecek akılı telefon arayışında olan bir kullanıcı kitlesi var. Telefonumda büyük batarya istiyorum bir günü çıkarsın hata iki günü diyenlere müjdeli bir haberimiz var. Çinli teknoloji şirketi Gionee bu arayış içinde olan kullanıcı kitlesine 1000 mAh bataryalı Gionee M30 modelini tanıtı.

1000 mAH bataryalı Gionee M30 Özellikleri

Peki batarya kısımında bir günü değil neredeyse haftayı çıkaracak Gionee M30 modelinin özellikleri neler. Kullanıcıya batarya dışında neleri sunuyor. Gelin beraber özelliklerine bakalım.

Tasarım olarak Gionee M30 sizleri çok mutlu etmeye bilir 305 gram ağırlığında ki telefonun alt ve üst çerçevleri oldukça büyük görünüyor. Akılı telefonun ekran boyutu 6 inç boyutunda ekran da bir çentik bulunmuyor. IPS LCD Ekrana HD+ çözünürlük sunuyor.


Gionee M30 özellikleri arasına Helio P60 işlemciden gücünü alıyor. 12nm fabrikasyon çıkışlı işlemci 8 çekirdekli olduğunu görüyoruz. Ayrıca grafik işlemci tarafında Mali-G72 MP3 olduğunu görüyoruz. Gionee M30 modelinde 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza bulunuyor.

Arka tarafta da 16 MP çözünürlükte ana kamara bulunurken, ön tarafta 8 MP çözünürlükte öz çekim kamarası yerini alıyor. Arka tarafta kamera altında konumlandırılan parmak izi okuyucu bulunuyor.

1000 mAh bataryalı Gionee M30 modeli 25W hızlı şarj desteği var. Böylesine dev bataryalı bir telefonun bu hızla ne kadar sürede şarj olacağı konusu ise açıklanmadı. Ayrıca modelde çift SIM Kart girişi bulunuyor. Model 31 Ağustos tarihinde 203 dolar fiyatı ile satışa çıkacak.

Gionee M30 1000 mAh bataryalı telefon