14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ilaydakardelen
04-02-2013, 13:50   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2006

Sevgililer günüyaklaşıyor. Bu gün erkeklerin ilişkilerinde milat noktası diyelebileceğimiz, en önemli günlerin başında gelir.Bugün hediye edilmeyen hediyeler, yarın top, silah ve trip olarak geri dönme olasığı var.

14 Şubat sevgililer günü hediyelerinizi bir an önce almanızı tavsiye ederim. 

Erkeklere, bayanlara, yeni çiftlere olmak üzere bilumum kategoride sevgililer günü hediyeleri şurada listelenmektedir. http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/sevgililer_gunu/ 

Kişiye özel olmak üzere, ilginç ürünler, romantik ürünlerle sevgililer günü güzelleştirmenin bir çok yolunu bulabilirsiniz. Özellikle benim favorim olan sihirli bardağın üzerine birlikte çekildiğiniz resminizi, yada 365 aşk mesajlarını barındıran aşk kavanozu önerebilirim. 

Oscar ödülü hiç söylemiyorum bile, eğer onu hediye etmediyseniz bir an önce hediye etmenizde fayda var. Son zamanların en popüler hediyesi olan İstiridye kolye de olabilir. İlişkide renk arayanlar için geceleyin ilerleyen saatlerinde kullanılacak kamasutrazarları da 14 şubat'ı renklendirebilir. 

Bir İlişki Rehberi niteliğinde olan sevgililergunuhediyeleri.net blogunu okumadan sevgililer günü hediyesini kesinlikle almayın. 

Hepimizin merak ettiği güncel konulara birbirinden başarılı yazarların kaleme aldığı bu güzel ve güncel sitede gezerken kaybolmanız garanti.

coolmac
04-03-2013, 18:00   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

Düzenli olarak okuduğunuz dergilerin arasında ALL, Capital, Cosmopolitan, Ekonomist, Elele, Haftasonu, Hello, Instyle, Maison Franceise, L'Officiel, Tempo dergilerinden biri bulunuyorsa, bu ay sayfaları karıştırırken eÇift 'e rastlayabilirsiniz. Bu dergilerin Şubat sayılarını, Sevgililer Günü özel eklerini karıştırırken karşınıza çıkacak ilanlarımızda bir de süprizimiz var.

mskrc37
24-06-2014, 14:11   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2014

sevgililer günü hediyeleri arayan arkadaşlarıma tavsiye ederim.