20 kişilik serseri grubunun sevgiliye laf atması

cem_batum
11-12-2015, 12:24   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

durum karşısında erkeklik yapıp kalabalık güruya diklenmenin tek getirisi.... getirisi falan yoktur dayağı yer oturursunuz, eğer aramızda "yirmi serseriye girmiş helal olsun" sözü işiteceğini düşünen varsa yanılır. bu tür istenmeyen olayların yaşanabileceğini olasılıklar dahilinde bulundurursak ki yaşadığımız ülke bu tür olayları bizlere her zaman sunabilecek hale geldi işte o zaman yapabileceğimiz tek birşey var o da nato biber gazı.

theironman
11-12-2015, 12:24   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

olay anında kız arkadaşın taksiye bindirip gönderilmesi gereken, devamında önce sakin sakin adamlarla konuşmaya çabalamanız, daha sonra da güzelce sopanızı yiyip - ama bu durumda bir-iki tanesini iyi benzetmeniz gerekiyor- eve ya da hastaneye gitmeniz gereken durumdur...

yoksa içinizde sürekli rahatsız edici bir durum olarak kalır.
deneyin mutlu olacaksınız yaralar ve şişikler bir haftada geçiyor.

bir de şunu eklemek istiyorum; eskiden yani 17-20 yaşlarında bizim de sevmediğimiz ne bileyim yakalasam mikecem dediğimiz adamlar vardı ve biz onları kız arkadaşıyla ne bileyim kız kardeşiyle, annesiyle vs. gördüğümüzde ya görmezden gelirdik ya da nazikce bir selam verirdik... ha daha sonra yakaladıgımızda güzelce kavgamızı da ederdik...şimdi ayrı bir kepazelik ayrı bir anlayış... bu arada yaşım 26 yani 1940 lardan bahsetmiyorum.