20 yıllık Samsung efsanesi bitiyor!

CHIP Online
02-10-2014, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un 20 yıldır vaz geçemediği yazılımı, şimdi yerini Microsoft'un efsane yazılımına bırakıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/20- ... -bitiyor_49872.html

Resimlerle: Rüya gibi Yahoo ofisleri!

Samsung, ofislerinde 20 yıldır kullandığı ofis yazılımlarını, Microsoft yazılımları ile değiştirmeye hazırlanıyor. İşe başlamak için seçilen ilk yazılım ise, Mircosoft Word...


Microsoft CEO'su Satya Nadella, bir süre önce Güney Kore'yi ziyaret etmiş, bu esnada hem üst düzey hükümet görevlileri ile hem de firma müdürleri ile görüşmüştü. Yaptığı temaslar arasındaki en önemli isimlerden birisi, şüphesiz Samsung'un başkan yardımcısı olan Lee Jae-Yong'du. Birçokları tarafından bu görüşme, Microsoft'un Nokia'yı satın almasıyla birlikte bir anda rakip olan iki firmanın, ortaklaşa bir çalışma içerisinde ilerlemek için yaptığı bir toplantı olarak algılandı.


Şimdiyse Samsung, 20 yıldır kullandığı ve JungUm Global software ile geliştirdiği kendi ofis - üretkenlik yazılımlarını, yavaş yavaş Microsoft Office yazılımlarına dönüştürme kararı almış bulunuyor ve işe Word ile başlayacak. Bu kararda Nadella'nın firmaya yaptığı ziyaretin büyük payı bulunduğu su götürmez bir gerçek.


Samsung'dan yapılan basın açıklamasına göre, an itibariyle Microsoft Office, üretkenlik paketleri pazarında yüzde 90 gibi dev bir paya sahip ve Samsung'un Microsoft ile yapacağı çalışmalar, bu payı daha da yukarı taşıyabilir.

Tüm Konu: 20 yıllık Samsung efsanesi bitiyor!

Resimlerle: Rüya gibi Yahoo ofisleri!

Kaynak: www.chip.com.tr