200 lira yüzünden sevgilinizden ayrıldınızmı

cem_batum
10-02-2016, 09:28   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

yakın bir arkadaşımın başına gelen olaydır.

arkadaşımla beraber çalıştığımız bir iş gününün sonunda tee silivri'den trafiğin en yoğun olduğu saatlerin birinde kadıköy'e ulaşmaya çalışırken vuku buldu olay. aynı sektörden bir sevgilisi vardı ve iş yoğunluğu nedeni ile pek fazla ilgilenemiyordu kızla. kızda bunu çoğu zaman sorun ediyordu. bu durumu bana değer vermiyorsun meselesine bağlıyordu falan. neyse fazla uzatmayayım arkadaşım araba kullandığı için ben yazıyorum söylediklerini kıza falan. kız sık boğaz ediyor, ben bunaldım yani o derece.hem trafik hem kızın saçma sapan cümleleri gerildi biraz bizim çocukta.
'' şu benzinliğe gir içecek birşeyler alalım '' dedim. girdik işte birer kahve aldık. bizimki '' dur ben halledeyim, hemde parayı bozdurmuş olurum ''diyerek cüzdana attı elini. para yok. o an düşürdüğünü fark etti. '' ne kadar vardı '' dedim. '' iki yüz lira '' dedi. o esnada dındındın mesaj sesleri geliyor. on dakika yazmadı ya kız yardırıyor. bizde parayı nerede düşürmüş olabiliriz diye düşünüyoruz. bu esnada bildirim sesleri sustu telefon çalmaya başladı. kız arkadaşı arıyordu. '' ben hallederim. git konuş sen. arabanın orada buluşuruz '' dedim. çıktı bu kahveleri aldım bende, arabanın yanına gittim. bu arabanın etrafında hararetli şekilde telefonda konuşuyor. bende hiç bulaşmadım. bindim arabaya kahve yudumluyorum. beş dakika sonra falan bu arabaya bindi. baya sinirli kapıyı kapattı sertçe.
dayanamadım ''hayırdır ne oldu?''dedim. ''.... yetti artık sonu getirdi. bana ne dedi biliyor musun? '' dedi. bende bu adamı bu kadar kızdıracak ne demiş olabilir ki diye düşünerek '' ne dedi '' dedim. '' işte neden cevap vermiyorsun? napıyorsun?
falan dedi. bende para kaybettiğimi söyledim. ne kadar dedi. bende iki yüz lira dedim. oda imali bir şekilde -ohoo sen daha iki yüz liraya sahip çıkamıyorsun, bana nasıl sahip çıkacaksın- dedi'' dedi. ben şok oldum tabi kahveyi yutamadım. '' sen ne dedin '' dedim '' ne diycem bağırdım çağırdım. şaka yaptığını söyledi ama öyle şaka mı olur abi. velhasıl ayrıldım'' dedi.
bir saat falan geçti hala trafik hala karşıya geçemedik. arkadaşım arabadaki sessizliği bozarak '' acaba ayrılık çok mu sert oldu. yanlış mı yaptım? cidden şaka yapmak istemiştir belki'' dedi. bende o an '' öyle şaka mı olur abi. patavatsızlık
yapmış bildiğin. takma kafana kurtuldun '' dedim. fakat birkaç gün sonra bende kendi kendime aynı soruları sordum. bir daha
barışmadılar tabi bir ilişki daha sonlanmış oldu. ana sebep iki yüz lira...

bunu sizinle paylaşma sebebim sizin düşüncelerinizi merak etmem. kız gerçekten şaka mı yaptı? şaka yaptıysa böyle şaka
yapılır mı ?