2008 Microsoft Vizyonu Ve Teknolojileri Semineri

Koray Kocaman
07-01-2008, 14:49   |  #1  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004


KONUŞMACILAR
Daron Yöndem
MCT, MCPD, MCITP, MCTS, MCSD, MCAD
MCDBA, MCP, ACP, ICSD, IEL'03
Türkiye’nin ilk kurumsal Silverlight uygulamalarının geliştiren DEVELOAD Yazılım & Tasarım şirketi kurucusu Daron Yöndem Microsoft adına Türkiye’deki ilk Silverlight ve Expression Studio eğitimini vermiştir.
Farklı CPLS’lerde AJAX, Silverlight, WPF ve Expression Studio eğitimleri veren Daron Yöndem alanında en geniş kaynak olan ASP.NET AJAX kitabının yazarıdır.
Daron Yöndem’in blog sitesinde http://daron.yondem.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Eralp Erat

Uludağ Üniversitesi bilgisayar programcılığı sonrasında işletme fakültesini bitiren Erat ; 1998 yılından bu yana yazılım sektörünün içerisinde yer almış ve ilgili olduğu projelerin çözüm üretilmesin de aktif olarak rol oynamıştır.Yaklaşık 6 yılını Türkiye'nin dört bir tarafında yer alan devlet hastanelerin bilgi yönetim sistemlerini tasarlamak ve geliştirmekle geçirmiş ; LIS , IVR ve Linux sistemlerinin entegrasyonu konusunda uzmanlaşmıştır.Bu konuda halen danışmanlık hizmeti vermektedir.Uzun yıllar "Object Pascal" ile uygulama geliştirmiştir.MCP ,MCAD.NET ve MCSD.NET unvanlarına sahiptir..Aynı zamanda Mobile Cihazlar konusunda Microsoft tarafından MVP unvanına layık görülmüştür.
Birçok kurumsal projenin mimari tasarım ve yazılımlarını gerçekleştirmiştir. Yazılım konusunda en büyük hayali, Türkiye'mizin bir yazılım üssü haline gelebilmesinde ön ayak olmaktır. Yazılımın belli bir forma sıkıştırılmasından hiç haz etmeyen ve fanatikliği değil sadece kaliteyi ön plana çıkarabilmek adına deneyimlerini ve yeni teknolojiler hakkında oluşan bilgi ve birikimlerini üniversitelerde genç dimağlarla paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktadır. Halen büyük ölçekli kurumsal çözümler üreten bir yazılım evinde kıdemli yazılım mühendisi olarak çalışmakta ve Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde C# eğitimleri vermektedir.

Ercan Altuğ YILMAZ
Y.Matematik Mühendisi.
Adobe Certified Instructor

Eğitmenlik kariyerine 1999 yılında Akademi-İstanbul'da başlayıp İznik Akademisi,Medyasoft,Digiturk,SmartPRO 'da Web ve Grafik Tasarım ,
Web Programlama ve Ofis eğitmenliği yaptıktan sonra Netron Bilişim Akademisi'nde Web Ürünleri Eğitmenliğine devam etmektedir.


Etkinliğe Katılım için;

sitesi üyesi olmanız gerekiyor.
Sitenin "ETKINLIK KAYIT" başlığı altından KAYIT işlemini yaptırabilirsiniz.