2017 Alfa Romeo Giulietta, Giulia üzerine şekillen

FreeCaptiv3
31-12-2015, 03:00   |  #1  
FreeCaptiv3 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015


Alfa Romeo, makyajlanan makyajlanan Giulietta üzerinde son rütuşları yaparken ortaya çıkan detaylar, bizlere geleceğe dair mesaj veriyor.

Auto Express dergisinin yaptığı habere göre, Fiat-Chrysler tasarımcısı Alberto Dillilo, bir sonraki jenerasyon Giulietta modelinin, daha ufak boyutlara sahip Giulia’nın platformu üzerinde şekilleneceğini doğruladı. Yapılan açıklamanın otomobilin arkadan itiş sistemine sahip olup olmayacağı anlamına mı geldiği sorulunca Dillilo, “Teknik olarak bu mümkün.” Cevabını verdi.

Tam bir doğrulama olmasa da, geçtiğimiz günlerde Alfa Romeo cephesinden, firmanın sınıfında en iyi arkadan itişli ve dört çeker sisteme sahip otomobilleri üretmeye odaklandığı konusunda bir açıklama geldi. İtalyan otomobil üreticisi olan Alfa Romeo, arkadan itiş sistemine geçtiği taktirde, ürettiği otomobillerini rakip firma olan Fiat’tan bir nevi ayrıştırmış olacak.

Otomobilin performans verileri hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Fakat Alfa Romeo’nun 5 yıllık planının içinde, 110 hp – 330 hp arası dört silindirli motorların kullanılacağı mevcut. Ekip olarak, modelde dört silindirli dizel motor görmeyi umuyoruz.

Yeniden tasarlanan Giulietta, 2017 yılında görücüye çıkacak. İngiltere için fiyatının £20,000’den fazla olması bekleniyor.

Kaynak: http://www.otomobilimbenim.com/o ... erine-sekillenecek/