2017 Umre Fiyatları - HFD Turizm ile Umre Turları

hfdturizm
07-10-2016, 13:38   |  #1  
hfdturizm avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

Umre Kelime manası olarak “ziyaret etmek” anlamına gelmekte olup, dini anlamda ise “belirli bir zaman dilimine bağlı olmadan, ihrama girerek Kâbe’yi tavaf etmek, Safa ile Merve arasında sa’y yapmak ve tıraş olunarak ihramdan çıkma” ibadetidir.

“Hizmetin Farklı Dünyası” temasıyla uzun yıllardır Umre kuraları sornasında Umre turları düzenleyen HFD Turizm, umre ibadetini yerine getirmek isteyen Müslümanlara, her aşaması dini gerekliliklere uygun olan umre programları yapmaktadır. HFD Turizm hizmet vermiş olduğu Hac ve Umre organizasyonlarında, uzun yıllardır sektör içerisindeki lider firmaların başında yer almaktadır.

Büyük Hac ve Umre organizasyonları ile adını duyuran HFD Turizm, Müslüman ziyaretçiler için her anı maneviyatla yoğunlaşmış özel umre ziyaret programları sunmaktadır. Umre programlarına katılan ziyaretçilere, umre ibadetinin başlangıcından bitimine kadar olan sürede, dini vecibelerini eksiksiz yapmalarını sağlamak adına yüksek ilmi ve manevi değerlerle donanımlı olan rehberler eşlik etmektedir. Umre ziyaretçilerine, otobüs ve uçak yolculukları sırasında sürekli dini bilgilendirmeler, ehli-i sünnet’e uygun yapılan ibadetler ve sohbetler, Mekke-i Mükerreme ve Medine-i Münevvere’de bulunan, mukaddes mekanlara özel ziyaretler, Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile dolu bir umre turu sunulmaktadır.

2017 Umre Fiyatları için esnek Umre Turları olan HFD Turizm tarafından sunulan umre programlarında umre ziyaretçileri için lüks umre, 5 yıldızlı umre ve ekonomik umre ziyareti seçenekleri bulunmaktadır. Sektör içerisinde umre hizmeti veren diğer kurumlara göre ucuz umre fiyatlarına sahip olan HFD Turizm, her bütçeden kişinin hizmet alabilmesini sağlamaktadır. HFD Turizm ekonomik umre fiyatları sayesinde bu dini görevi yerine getirmek isteyen ziyaretçilere böylelikle uzun yıllardır hizmet vermektedir. Sektöründeki firmalar arasında oldukça uygun fiyatlara ve yüksek kaliteye hizmet vermekte olan HFD Turizm’in güncel umre fiyatlarını ve 2017 umre fiyatları bilgilerini site üzerinden öğrenebilirsiniz.

Umre ziyareti Müslümanlar tarafından yılın her zamanı gerçekleştirilmesi mümkün olan bir ibadettir. Ancak umreye yılın belirli dönemlerinde daha yoğun şekilde ziyaretler yapılmaktadır. Özellikle ülkemizdeki Müslümanlar tarafından sömestır döneminde umre ziyaretleri yoğun talep görmektedir. Bu bakımdan yılın o dönemlerine özel düzenlenen sömestır umre turları ile oldukça yoğun sayıda Müslüman umre ziyaretini yapmak için yola koyulmaktadır. Sömestır umre programlarındaki fiyatlarıyla da her bütçeden kişiye hitap eden HFD Turizm’in sömestır umre fiyatlarını sitede yer alan ilgili sayfadan öğrenebilirsiniz.