2018 KPSS Matematik en az 10 Net Garanti !

matematiksepeti
23-04-2018, 09:05   |  #1  
matematiksepeti avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2018

2018 KPSS Sınavına az kaldı diye matematik öğrenmeyi es geçen arkadaşlar için yazıyorum. Kesinlikle geç değil 1 ayda matematikten 10 net çıkarabilirsiniz. Matematik zor bir ders mi ya da öyle mi öğretildi 1 kez daha düşünün. Çünkü sizlere elimden geldiğince yardımcı olacağım. 

Matematik öğrenmeye başladığınızda  ilk önce Temel kavramları çok iyi bir şekilde öğrenin !


  • Rakam ve Sayı Kümeleri(Soru başlarından ,tanımlarından korkmamak için)
  • Sayı çeşitleri çok iyi bir şekilde öğrenilmeli (Pozitif/Negatif Sayılar,Tek/Çift,Ardışıksayılar,Faktoriyeller)
  • Rasyonel Sayılarda Dört İşlem

    Eğer bu kısmı atlattıysanız KPSS-DGS-ALES sınavında 4 neti garanti çıkartacaksınız.



  • Basit kuvvet alma yani üslü sayılar akabinde ise denklemleri öğrenmeye çalışın. Üslü sayıları anladığınızda ve soru çözdüğünüzde matematiği gerçekten seveceksiniz. ve sonrasında köklü sayılar.Netiniz kesinlikle 8' e çıkacaktır.
  • Burdan sonrası ise biraz daha fazla pratik gerektiren önemli konulara geçebilirsiniz.Eğerki oran orantı ve sonrasında problemlere geçiş yaparsanız bolca sorular çözeseniz kesinlikle 2018 kpss sınavında en az 10 net çıkartacaksınız. Amacınız 10 net bana yeter diyorsanız bu sıralama tam size göre.

Çalışmaya başlayın ve bilgilerimizi sorunlarımızı paylaşalım.  Google'a "Udemy 2018 KPSS Matematik Ersen Toplu" yazın ücretsiz derslerimi izleyin 10 neti birlikte çıkaralım.

Toprakakın
24-09-2018, 16:46   |  #2  
Toprakakın avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 3
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

Teşekkürler bilgiler için ama artık işe yarayacağını düşünmüyorum. Artık sistem mantık sorularına yönelmeye başladı. Eskisi kadar kolay değil yani. Kitap okuyan yapabiliyor.