211 sayfa BEDAVA dergi!

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
batasoy
08-05-2006, 01:15   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
28 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006

http://www.pozitifpc.com

KENDİ DAĞITIMINIZ, KENDİ KURALLARINIZ!

Kendi GNU/Linux dağıtımınızı yapmak ister misiniz? Hem de 1 saatin altında bir sürede, Windows altında? Üstelik sadece Live CD değil, isterseniz sabit diskinize de kurabilirsiniz! İstediğiniz paketleri kurun, istemediklerinizi çıkartın. KDE, Firefox, K3b gibi yıldızlar dağıtımınızın vazgeçilmezleri arasında.

0 DOLARA SOĞUTMA DEVRİMİ

Bir karton kutu, zımpara ve diş macunu. Evinizde bunlar varsa, hiç para harcamadan ve 1-2 saat içinde sessiz ve etkili bir soğutmaya kavuşabilirsiniz. İnanması güç olsada gerçek!

KONSOLDAN TEK SATIR YAZMADAN GNU/LINUX'UN YÖNETİMİNİ ELE GEÇİRİN

Yeni, hatta deneyimli kullanıcıların en büyük derdi, GNU/Linux altında hemen herşeyi konsoldan yapmak zorunda kalmak. İşin gerçeği, buna hemen hemen hiç ihtiyacınız.Bu ay, sistem açılışından veritabanı yönetimine, program kurma-kaldırma işlemlerinden Internet güvemliğine kadar aklınıza gelen yüzlerce işlemi birkaç mouse tıklaması ile yönetebilen Webmin'i tanıtıyoruz.

CPU YENİLİKLERİ

Uzun süredir #8220;Mhz yarışı#8221; durmuştu ve üreticiler çekirdek sayısını ikiye çıkarmış, ancak fiyatları da katlamışlardı. Önümüzdeki aylarda ise kullanıcıların yüzünü güldürecek değişimler olabilir; çünkü AMD de, Intel de köklü yeniliklere hazırlanıyor..

GODFATHER

Efsane filmin oyunu nihayet çıktı. Peki, oyun da efsane olabilir mi?

SQL ve AĞ

Bu ay atölye sayfalarımızda iki yeni misafirimiz daha var.

INTERNET CEMAATLERİ