23 senelik Corvette, bulundu ve satıldı

CHIP Online
05-01-2013, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

23 yıl önce çalındı; yıllar boyunca bir depoda saklandı; şimdi, yeni sahibinin ellerinde!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/23- ... -satildi_37745.html

Resimlerle: 10 yenilikçi otomobil konsepti!

San Diego, Kaliforniya'da bir otomobil satıcısından 23 sene önce çalınan ve  depoda saklanan bir Corvette, polis tarafından bulundu ve sonunda camındaki etiket fiyatıyla eBay'da satıldı.


1989'da bir otomobil satıcısından çalınan üstü açılabilen Corvette, çalındıktan sonra uzun bir süre saklanmış. Vergilerinin ödenmemesinden şüphe duyan polis, aracı Eylül ayında, bir garajda bulmuş. Hırsız, polise bir çete tarafından otomobili çalmaya zorlandığını, geçen yıllar içinde onun için yaklaşık 70.000 dolar masraf yaptığını söylemiş. Yetkililer, şüphelinin kendilerine yardımcı olduğunu ve onu cezalandırmadıklarını söylüyorlar.


Kilometre sayacında sadece 67 mil yaptığı görünen Corvette, 23 yıl önceki sahibine iade edildikten sonra, eBay üzerinden satışa çıkartıldı ve Mike Robertson tarafından orijinal fiyatıyla, yani 39.471 dolara satın alındı. Corvette'ini onu ilk satın alan Corky Rice'tan alan Robertson, aracına önümüzdeki hafta kavuşacak. Robertson, her zaman bir araba alıp onu saklamayı hayal ettiğini, ancak bunu kendisi için bir başkasının yaptığını söylüyor.

Tüm Konu: 23 senelik Corvette, bulundu ve satıldı

Resimlerle: 10 yenilikçi otomobil konsepti!

Kaynak: www.chip.com.tr