3 özel download dosyası bir arada

CHIP Online
08-12-2008, 03:06   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eğlencenin tadını çıkartmak isteyenler için üç yeni download dosyası bir arada...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/3-oz ... bir-arada_9924.html

CHIP Download özel download dosyaları geleneği tam hızıyla devam ediyor. Eğlencenin doruklarında gezinmeniz için yepyeni üçlü bir download çalışması hazırladık. İlginizi çeken bir konu mutlaka bulacaksınız!

VARAN 1: Fotoğraf özel!
Dijital fotoğraflar popüler olmaya başladığından beri tüm amatörler aynı problemleri yaşıyorlar. Heyecanlı bir partide, bir eğlencede veya bir aile toplantısında bir sürü fotoğraf çekiyorsunuz. Ancak renkler soluk, kontrast kötü çıkıyor, herkesin gözler kırmızı kırmızı. Artık bunlar için dertlenmeye gerek yok. Çünkü sizler için en iyi 25 foto aracını bu özel dosyada bir araya getirdik!

VARAN 1: Özel dosya: En beğenilen 25 fotoğraf aracı

VARAN 2: Tom Clancy ile tam on yıl!
CHIP Online büyük ustanın en sevilen oyunlarını tek bir özel dosyada topladı. Rainbow Six'ten Splinter Cell: Chaos Theory'ye, H.A.W.X.'ten Splinter Cell: Conviction'a kadar tüm tom Clancy oyunları bu çok özel download dosyamızda sizleri bekliyor...

VARAN 2: Tom Clancy özel dosyası

VARAN 3: En son oyunlar burada#8230;
Kasım ve Aralık aylarında bu oyunları konuşacağız! Yeni yıl yepyeni oyunlarla geliyor. Oyun firmaları yıl başına yeni oyunlar yetiştirebilmek ve dijital alışveriş çılgınlığından faydalanıp parayı toplamak için kendilerini aşıyorlar! Sizler için Kasım ve Aralık aylarının en iyi oyunlarını bir araya getirdik.

VARAN 3: Kasım ve Aralık aylarının en iyi oyunları

Tüm konu: 3 özel download dosyası bir arada

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Özel download dosyası konsepti olarak önerileriniz var mı?