300 dolara iPad 2: Hayal mi, değil mi?

CHIP Online
27-12-2011, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın iPad'i ilgili belki de bizi en çok heyecanlandıracak söylenti haberimizde...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/300- ... degil-mi_31092.html

Resimlerle: iPhone ve iPad için en gereksiz 13 aksesuar!

iPad 3 hakkındaki dedikodular bir süredir etrafımızı sarmış durumda; yeni iPad yedi inç'lik bir ekran mı kullanacak? Benzer sorulara kesin bir cevap ne yazık ki henüz verilemiyor; sadece dedikodular var...

Bütün bu dedikoduların arasında, Wall Street analizcilerinin "Apple herhangi bir yedi inç'lik iPad Nano ya da yedi inç'lik iPod Touch Pro üretmeyecek." demesiyle etrafta dolaşan söylentiler biraz bastırıldı. Ama yeni dedikodulara göre; iPad 3 piyasaya çıktığı zaman, Apple iPad 2'nin fiyatını 300 dolar civarına çekebilir.

Gelelim yeni iPad'in çıkış tarihine... Söylentilere göre Apple yeni iPad'ini Steve Jobs'un doğum günü olan 24 Şubatta piyasaya çıkarmayı hedefliyor. Fakat kendisine yapılması planlanan bu büyük saygı duruşunun yanında, cihazın ne derece hazır olup olmadığı da merak konusu... Eğer Apple yeni iPad'i Jobs'un doğum gününe yetiştiremezse, bir diğer önemli kişi olan George Harrison'un doğum gününde piyasaya çıkartabilir.

Kısacası dedikodular Apple'ın her yanını sarmış durumda; bizeyse arkamıza yaslanıp, olacakları bekleyip görmekten başka bir şey kalmıyor. Yine de yeni bir iPad'in yakın bir tarihte piyasada olma ihtimalinin yüksek olduğunu unutmamakta fayda var.


Tüm konu: 300 dolara iPad 2: Hayal mi, değil mi?

Resimlerle: iPhone ve iPad için en gereksiz 13 aksesuar!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: iPad 3 sizce gerekli mi? Yoksa iPad 2 fazlasıyla yeterli mi?