3B Animation Grafik Görsel Efekt ve Modelleme Öğre

KaygısızMurat
14-04-2016, 02:50   |  #1  
KaygısızMurat avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 3
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2014


Photoshop Eğitimleri; 3 Boyutlu Animasyon ve grafik uygulamalarında bilgin bir ders merkezidir. Yetkin Animation ve 3 Boyutlu modellemeler oluşturmak için özellikle Adobe uygulamaları: grafik, animasyon, ve modelleme süreçleriyle uğraşanların bilmesi gereken önemli programlardır.

Bizler; bu hizada içten, ihtiyaç duyduklarınıza spesiyel çözümler yaratan, kaliteden ödün vermeyen ve kadro çalışmasına yer veren bir yüze sahiptir.

After Effects Eğitimi olarak bizi öne çıkaran nedenler;

Genç ve Dinamik Ekip, Proje Odaklı Yaklaşım, Uzun Sektör Deneyimi, Kalite Odaklılık, Güncel Teknolojiyi Takip

Teknik ve disiplinimiz; riski minimum'a çekip, sizin istediğiniz noktaya ulaşmanızı sağlamaktır.

3D Canlandırma, grafik, modelleme ve çizim işlerinde; özel ders servisimizden katkılanarak, efektif ve yaratıcı bir biçimde çalışabilirsiniz.

Photoshop Eğitimi

Photoshop Ders
bitiminde katılımcı; ihtiyaçları yönünde en basitten gelişmiş levele Photoshop'u kursları öğrenir. Photoshop Eğitimi ile; inovatif grafik ve resimler üretebilir, editleyebilir ve bu kurs ile sağlam sonuçlar edinirsiniz. Photoshop Dersi süresince, Dersleri içeriğinde yer alan konuları, ayrıntılı çok örnekli egzersizler ile öğrenirsiniz.

3D Studio Max Kursu

3ds Max, ileri seviye karakter modelleme teknikleri ile oyun geliştiricilerinin gözdesi haline gelmiş dizayn, modelleme ve Animasyon yazılımı olmuştur. 3D Studio Max, film özel efektleri, mimari sunumlar ve endüstriyel tasarım sunumları gibi sahalarda da genellikle kullanılmaktadır. 3d Max Kursu çok sayıda temel objeyi hazırlama olanağı sağlar. Kurslar bitiminde; mimari dizaynlar için de duvar, kapı, pencere ve merdiven gibi bileşenleri boyutlarını rahatça düzenleyerek projeye ekleyebilirsiniz.

After Effects Dersleri

After Effects Kursu : After Effects, Adobe şirketi tarafından geliştirilen; dijital görsel efekt ve hareketli grafikler oluşturulmasını sağlayan uygulamadır. After Effects ile; 2d ve 3 boyutlu platformlarda animasyonlar üretilebilir, geliştirilebilir ve özgün grafik animasyonları oluşturulabilir. After Effects Kursu ile; film, dizi ve reklam çekimlerinde yoğunlukla kullanılan ve eklenti özellikleriyle kullanımı oldukça basit olan After Effects uygulamasını en basitten gelişmiş seviyeye kadar öğenirsiniz.

Madde, süreç, insan ve ortasındaki; sıra, boyut ve temaslar projemizin temasını oluşturmaktadır. Bilgi, projemizin en kıymetli varlığıdır. Hayatımızın süratli değişen bilgisayar tabanlı proje platformunda bilgi her şeydir. Grafik, Görsel Efekt ve Modelleme Eğitimleri, işinizi daha sağlam ve çabuk yapabilmeniz için sizi geliştiren animasyon, grafik ve tasarım eğitim hizmetleri kazandırır.