3D ekranlı cep telefonu büyük ilgi görüyor

CHIP Online
31-01-2009, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu cep telefonu rakiplerinden çok farklı; çünkü onun 3 boyutlu bir ekranı var...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/3D-e ... -goruyor_10724.html

Resimlerle: Geleceğin cep telefonları böyle mi olacak?

Japonya genelinde 3G network'lerin ve gelişmiş cep telefonu modellerinin yaygınlaşmasıyla birlikte, ülkedeki network sağlayaıcıları da daha fazla gelir elde edebilmek için daha gelişmiş cep telefonlarıyla kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. KDDI isimli bir Japon network operatörü de, bu bağlamda yeni 3D ekranlı telefonunu geçtiğimiz günlerde Japon kamuoyuna duyurdu.

Ketai H001 isimli bu yeni cep telefonun göze çarpan en önemli özelliklerinden biri Hitachi firmasının imal ettiği 3.1 inç'lik menteşeli bir ekrana sahip olması. Bu ekranıyla birlikte Woo ismini de kazanan ürün, oyunları, resim ve video içerikleri 3D ekranında görüntüleyebiliyor.

Bu özelliklerinin yanında otofokuslu 5 megapiksel dahili kamerasıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeni Woo Ketai H001, bunun yanında depolama birimi olarak Micro SD kartları kullanıyor. 51x111x18.6mm ebatlarında ve 'alev kırmızısı', 'gümüş' ve 'mor' gibi üç çeşit renk seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak olan Woo Ketai H001'in ne zaman satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor.


Tüm konu: 3D ekranlı cep telefonu büyük ilgi görüyor

Resimlerle: Geleceğin cep telefonları böyle mi olacak?

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Cepte 3 boyut ne kadar ilgi çeker?