3D muzik dinlerken komşuları rahatsız etmeyelim

Antalya Aksa
19-12-2017, 18:16   |  #1  
Antalya Aksa avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2017

 Ses yalıtımı uygulamaları (Duvar – ZeminTavanAkustik Antalya Ses Yalıtımı) için özel ürettiğimiz ses yalıtım malzemelerimizle gürültü ve eko sorunun önüne geçmekteyiz. Akustik mekanlarda yapılan uygulamalar ile gürültülü mekanik ortamlarda yapılan uygulamalar farklılık göstermektedir.

 Ses yalıtımı ve ses izolasyonu yaparken nelere dikkat etmek gerekir ? Hangi malzemeleri kullanırsak daha iyi sonuçlar elde ederiz gerekir? Ortak komşu dairelerde duvar ses yalıtımı, alt kata giden seslerin yani üst kattan gelen seslerin engellenmesi için zemin ses yalıtımı, üst kata giden sesleri engellemek için tavan ses yalıtımı uygulamaları yapılmalıdır. Bu uygulamalarda kullanılacak ses izolasyon ve yalıtım malzemelerini kendimiz üretiyor, satışını ve uygulamasını da yapıyoruz. Akustik sünger, yanmaz sünger, akustik panel, kumaş kaplı panel kaplama, titreşim kesici zemin izolasyon malzemesi, ses kesici sünger ve diğer ürünler, akustik dekoratif tasarımlar elde edebileceğiniz renkli akustik pan ve ahşap pan ürünleri, uygulamayı destekleyici daha birçok malzemeyi firmamızda bulmanız mümkün.

 Titreşim, vibrasyon, ses ve gürültü için birçok farklı özel malzeme vardır. Bunlar; ses yalıtım bandı, ağır epdm ses bariyeri, akustik ses izolasyonlu kapı, akustik kabin (stüdyo ses kayıt odası kabini, toplantı odası kabini, telefon görüşme kabini, jeneratör ses izolasyon kabini vs.),  heraklite levha, akustik ahşap pan, kauçuk tabanlı akustik halı ve karo halı, mantarlı kauçuk levha, duvar ve askı takozu gibi.  Ses izolasyon malzemesi fiyatı her birinin kendine özel maliyeti vardır. 

Antalya ses yalıtımı Aksa Akustik olarak bizler ses yalıtımını yapmakta ve bunu en kaliteli şekilde yapmaktayız. Sizi bekliyoruz!!!

ÇALIŞMA SAATLERİMİZ:



  • Pazartesi - Cuma : 08:00 - 19:00
  • Cumartesi: 08:00 - 15:00
  • Pazar Çalışmamaktayız.