4G'li cepler ne zaman gelecek?

CHIP Online
19-03-2010, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

4G yılan hikayesine dönüyor: Yeni teknoloji hakkında yapılan iki "farklı" açıklama kafa karıştırdı.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/4g-l ... -gelecek_18906.html

Resimlerle: Dünyanın en iyi 10 cep telefonu!

Birleşmiş Milletler ağ operatorü Verizon Wireless'ın yöneticilerinden gelen açıklamaya göre ilk yüksek hızlı bilgi hizmeti LTE (Uzun Vadeli Evrim) destekli cep telefonları 2011'in ortalarına doğru piyasaya çıkacak.

Şubat ayında Barcelona'da yapılan Mobil Dünya Kongresi'nde ise LG elektronik ilk LTE telefonlarını bu senenin sonuna doğru satışa sunacağını açıklamıştı. Ancak uzmanlar Verizon'dan yapılan açıklamaya daha gerçekçi bakıyor.

Verizon'un teknoloji müdürü Tony Malone'un açıklamasına göre LTE telefonlar planlandığından 6 ay daha çabuk  geliştiriliyor. Bu cihazlarda LTE'den başka CDMA yongaları da kullanılacak. Ancak Verizon hangi dağıtımcının ilk olarak LTE telefonları piyasaya süreceği hakkında bir bilgi vermedi.


Tüm konu: 4G'li cepler ne zaman gelecek?

Resimlerle: Dünyanın en iyi 10 cep telefonu!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Cepte 4G'ye geçmek istiyor musunuz?

mcafee23 ayrılmıştır
19-03-2010, 18:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

3G'yi kullandık da 4'ü kaldı hepsi fiyasko ve insanların cebini hortumlamak için senaryo;eskiden neyi yapamıyorduk ki devamlı hız artışı üzerinde duruluyor.Bu insanların yaptığı mail okumak facebook'a girmek ve haber okumak 1mbit internet herkese yeterli bir bence (3g sadece hız demek değil demeyin sadece hız demek,3g nimetlerinin hepsini o hız sayesinde kullabiliyorsunuz)
 
Unutmayın herşeyin gösterişli olması,cebinizin daha da fazla boşalması demek,hele ki denenmemiş teknolojilere para yatırırken daha dikkatli olunmalı.
"Berberliği bizim başımızda öğrenmesinler" diye