4K çözünürlüklü Ryse: Son of Rome PC'de!

CHIP Online
15-10-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Roma İmparatorluğu'nun görkemli ve acımasız dünyasını keşfedeceğiniz Ryse: Son of Rome artık PC'de!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/4k- ... -rome-pc_50066.html

Resimlerle: 8-bitlik 10 oyun klasiği!

Dijital olarak indirebileceğiniz Ryse, PC platformunun tüm gücünü yansıtarak, oyuncuları daha önce görülmemiş bir şekilde Roma İmparatorluğu'nu 4K çözünürlüğüyle deneyimlemeye davet ediyor. 


Ryse: Son of Rome'da oyuncular, Marius Titus karakterine bürünerek, katledilen ailesinin intikamını almak için imparatorluğun en uzak noktalarına macera dolu bir yolculuk yapıyor. Yol boyunca, Marius vahşi savaşlarda ölümcül vuruşları ve bir lider olarak gün geçtikçe daha büyük orduları korkusuzca yönetmesiyle dikkat çekecek; sonunda intikamın gerçek anlamını öğrenecek. Ryse, aynı zamanda deneyimli gladyatörlerin dev düşman birliklerine karşı omuz omuza çarpıştığı takım bazlı online bir oynanış sunuyor.


Ryse'ın PC versiyonu, oyunun ilk çıkışından beri piyasaya sürülen ve Xbox One'da yer alan dört DLC paketinin yanı sıra, düzinelerce online harita ve gladyatörünüz için 5 farklı kostüm içeriyor. Bunun yanında, yepyeni ve heyecan dolu Survival modu da oyuncuları bekliyor. Sunulan geniş yelpazedeki grafik ayar seçenekleri sayesinde PC oyuncuları, bilgisayarlarının gücünü sonuna kadar kullanabilecek ve Ryse oyununun ödüllü görselliğine daha önce görülmemiş bir ihtişamla şahit olabilecekler.


Ryse: Son of Rome'un dijital platformlarda yayıncısı Crytek iken, fiziksel satış tarafında ise yaptığı ortak yayıncılık anlaşması ile alanında lider dağıtıcı ve geliştirici Deep Silver'dır. Daha fazla bilgi için RyseGame.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Ryse: Son of Rome PC versiyonunu, Steam, Playstore, Gamestop Amerika, ve Amazon'un Amerika, İngiltere, Fransa ve Alman web sitelerinden indirebilirsiniz.


4K kalitesinde izlemek için buraya, indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.


1080p versiyonunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Tüm Konu: 4K çözünürlüklü Ryse: Son of Rome PC'de!

Resimlerle: 8-bitlik 10 oyun klasiği!

Kaynak: www.chip.com.tr