5.2 inç'lik Nokia Lumia'nın hız testi sızdı!

CHIP Online
17-08-2013, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Geçtiğimiz ay ekranı internete sızan dev telefonun detayları, şimdi de  hız testinde ortaya çıktı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/5-2 ... ti-sizdi_42103.html

Resimlerle: En popüler cepler ve SAR değerleri!

Nokia'nın son aylarda en çok konuşulan ceplerinden bir tanesi, henüz bizlere kendini göstermeyen büyük ekranlı cep-tablet karışımı cihazı. Geçtiğimiz ay böyle bir cihaza ait olduğu düşünülen bir ekran internete sızmıştı.


Bu kez Çin kaynaklı web sitesi dospy.com'un ortaya çıkardığı hız testi raporu, 5.2 inç'lik gizemli cep hakkında çok şey söylüyor. Siteye göre devasa ekrana sahip bu cebin adı Lumia 825 olacak. Yukarıda görebileceğiniz GFXBench sonuçlarına göre cihaz, HD çözünürlükle geliyor ve muhtemelen 5.2 inç'lik bir ekrana sahip. Cihazın şaşırtıcı biçimde 4 çekirdekli işlemciye ve Qualcomm Adreno 305 GPU'ya sahip olduğu görünüyor. Dospy.com, yonga setinin Snapdragon 400 ailesine ait olduğunu ve 1.2GHz saat hızında çalıştığını iddia ediyor.


Belirtilen özellikler cebin bir amiral gemisi değil, orta seviye bir cihaz olduğunu işaret ediyor. Lumia 825 gerçeğe dönüşürse, şimdiye kadarki en büyük Lumia olacak. Şu anki en büyük ekranlı Lumia, 4.7 inç'lik Lumia 625.


Bu arada Nokia'nın bu sene daha da büyük, 6 inç'lik, Full HD ekranlı bir cep tanıtması bekleniyor. Bu cihazın Windows Phone GDR3 güncellemesiyle beraber ortaya çıkması muhtemel.

Tüm Konu: 5.2 inç'lik Nokia Lumia'nın hız testi sızdı!

Resimlerle: En popüler cepler ve SAR değerleri!

Kaynak: www.chip.com.tr