5 'i bir arada [9,01 MB]

viking20
02-03-2009, 14:50   |  #1  
viking20 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006


Virüs Temizleme Araçları [hepsi freeware(ücretsiz)]
(5 i bir arada sadece 9,01 MB)
1: SUPERAntiSpyware.4.25.0.1014.Final
2: Autorun Virus Remover 2.3 Build 1006
3: Dracula Virüs temizleyici v3.1
4: Dracula virüs temizleyici v3.5
5: Combofix virüs temizleyici v2.0
-----
1: SUPERAntiSpyware.4.25.0.1014.Final

SUPERAntiSpyware, binlerce casus yazılımı tespit edip kaldırabilen çok kullanışlı bir yazılımdır. SUPERAntiSpyware, benzersiz güçlü teknolojiye sahiptir ve sisteme yapışmış, kaldırılamayan birçok casus yazılımı kolayca tespit eder ve siler.
Özellikler
a-Hızlı, tam ve sadece belirlenen yerleri tarama özelliği vardır. Böylece taramanızı özelleştirme imkanınız vardır.
b-Spyware, Adware, Malware, Trojan (truva atı), Dialer, Worm (solucan), Keylogger, Hijacker gibi birçok zararlı yazılımı tespit eder va kaldırır.
c-Kırık internet bağlantılarını tamir eder. Kayıt defterinde değişiklik yapmanıza imkan sunar. Kendi görev yöneticisi sayesinde arkaplanda çalışan tüm işlemleri görebilirsiniz.
d-Karantinaya alınmış nesneleri isterseniz silerek tam güvenlik sağlayabilirsiniz. Eğer isterseniz karantinadaki nesneleri geri yükleyebilirsiniz.
e-Tespit edilmiş ve kaldırılmış nesneler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Edit:dikkat!!Güv.Modda tarama yapmayın(kural dışıdır,hata mesajları alırsınız)
2: Autorun Virus Remover 2.3 Build 1006

Çoğu kişinin başına dert olan Autorun virüsünü tamamen disklerden kaldıran bir yazılım olup % de 100 garanti vermektedir.Autorun virüsü harddiskinizdeki C: veya D: bölümünü birlikte aç seçeneğini ekleyerek C veya D yi kapatır.Başka bir deyişle Autorun.inf ile bulaşan (sisteminize harici bir harddisk, flash disk ya da CD/DVD taktığınızda bu mediaların içinde autorun.inf isimli dosya varsa windows, bu dosyayı çalıştırarak, sizin rızanız olmadan içinde yazan komutları çalıştırır) virüsler.Bu virusu USB Flash belleklerden de kaldırabilirsiniz..
3: Dracula Virüs temizleyici v3.1 ve v3.5

Özellikleri
a- Bilgisayarımızda gereksiz depolanan Temp ve Prefect vb. dizinlerindeki gereksiz dosyaları temizler.
b- Activexdebugger32.exe trojanını bir daha geri gelmemek üzere temizler ve sürücülerimizin paylaşım durumunu önceki haline getirir.
c- Programı kapatmadan simge durumuna küçültürseniz program görev çubuğuna yerleşir ve taşınabilir disk takıldığında activexdebugger32.exe virüsünü otomatik olarak tanıyabilir ve silebilir.
Eğer bilgisayarınız masaüstü görününce takılıyor ve açılmıyorsa;
1- ctrl+alt+delete ile görev yöneticisini açın.
2- Dosya->Yeni Görev(Çalıştır) tıklayın.
3- Gözat butonuyla DRACULA Virüs Temizleyici programımızı bulunduğu yeri gösterterek seçin ve Open dedikten sonra tekrar Aç İptal Gözat butonlarının bulunduğu yere gelirsiniz zaten ve aç derseniz program çalışır.
Eğer masaüstü kilitleniyor ve yukarıdaki işlemleri yapmamıza rağmen program çalışmıyorsa; .NET Framework 2.0 kurulum dosyasını indirip kurun; yüklemeyi yaptıktan sonra yukarıdaki 3 adımı tekrar yaparsınız program çalışacaktır.
Edit:programı çalıştırmadan önce virüs ihtimali bulunan taşınabilir disklerinizi(Flash disk vb.)mutlaka takın!..
DİKKAT!!ALTTAKİ ADIMLAR DENEYİMLİ KULLANICILARIN KULLANIMI İÇİN YAZILMIŞTIR,HERHANGİ BİR ADIMI HATALI YAPARSANIZ BİLGİSAYARINIZA ZARAR VEREBİLİRSİNİZ!!!
# Masaüstünüz açılmazsa, CTRL + ALT + DEL tuşlarına basıp görev yöneticinizi çalıştırın ve Çalıştır tuşuna basarak explorer.exe uygulamasını onaylayın.
# Aynı yerden activexdebugger32.exe adlı virüs dosyasının çalışmasını durdurun ve bu dosyayı C:/ ya da C:/Windows/System32 klasörlerinden elle silin.
# Başlat Menüsü –> Çalıştır komutunu verin ve bu alana regedit.exe yazarak Windows kayıt defterini açın. activexdebugger32.exe kelimesini aratın ve bulduğunuz tüm kayıtları silin (sadece bir kayıt anahtarında explorer.exe activexdebugger32 şeklinde bir girdi olacak, o anahtarın tamamını silmek yerine sadece activexdebugger32 kısmını silin.
# Yine c:/Windows/System32 veya c:/Windows/System klasöründen acd.cmd ve acd2.cmd dosyalarını silin.
# Varsa aynı klasörlerdeki veya TEMP dizininizdeki ljl11.dll, kmon.ocx, ktkbdhk3.dll, mswinsck.ocx, pac.exe dosyalarını silin.
# Başlat Menüsü –> Çalıştır kısmına cmd.exe yazıp MS-DOS kutusunu açın ve net share PATRON1 /delete ile net share PATRON2 / delete komutlarını yazıp uygulayın.
#Dracula programını tekrar çalıştırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
4: Combofix 2.0 virüs temizleyici

  http://www.combofixdownload.com/

Combofix bir spyware temizleme aracıdır, tam anlamı ile bir anti-spyware yada antivirüs özelliği taşımayan combofix son günlerde oldukça yaygın olan amvo virüsünü temizleyebilmektedir. Amvo virüsünün bulaştığı usb flashdisk sürücüleri yada yerel disklerinizdeki problemleri bulup sorunları çözmek için geliştirilen combofix gün geçtikçe veritabanına yeni spywareleri tanıma ve silme özelliğini kazandırmaktadır.
Edit:a-taramanızı Güv.Modda ve modem kapalı ola.yapın.
b-Combofix Nedir, Nasıl Kullanılır?
ComboFix Instructions
1) Backup your system,
2) Install the recovery console on your pc.
3) Close all programs.
4) Turn off any other antivirus programs that may be running before launching ComboFix.
5) Launch the program.
NOTE:Once ComboFix is executed, do not interrupt the program before it has completed its process.
burd.
(5'için)burd.
------------------

Virüslerden Korunmanın 10 Yolu
burd.
-----

Virustotal şüpheli dosyaları inceleyen çevirimiçi bir servistir.Virüslerin, trojanların, casus yazılımların ve çeşitli kötü niyetli dosyaların antivirüs programlarınca kolay bir şekilde bulunmasına yardım eder.  http://www.virustotal.com/tr/
VirusTotal 0.1(Firefox)

Son Düzenleme: viking20 ~ 02 Mart 2009 17:21
mancukya
02-03-2009, 15:32   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

1: SUPERAntiSpyware.4.25.0.1014.Final
2: Autorun Virus Remover 2.3 Build 1006
3: Dracula Virüs temizleyici v3.1
4: Dracula virüs temizleyici v3.5
5: Combofix virüs temizleyici v2.0

Bunlardan sadece 1: SUPERAntiSpyware.4.25.0.1014.Final ve 5: Combofix virüs temizleyici v2.0 yeterli olurdu paylasim icin digerleri egreksiz oluyor dracula versiyon yukletmis 2 sini pakete eklemenin amaci ?
Ayrica Dracula combofixin yaptigini ayri bir arayuzle yapiyor ama calisma ve temizleme metodu ayni ayrica super yerine avg, ad adware, spybot vs vs de olabilir zaten draculada, combofixde autorun ve usb viruslerini temizleyebiliyor oda gereksiz.
Son olarakda emegin ve paylasimin icin tsk.

viking20
02-03-2009, 16:40   |  #3  
viking20 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

ne diyorsun sen?!he he
Activexdebugger32.exe 'ı,Autorun.inf'i,Amvo.exe'i SÜPER siliyor mu yani??
Kahkaha




(sadece okumak\bilgi edinmek amaçlı,program indirmeyin)

Son Düzenleme: viking20 ~ 03 Mart 2009 11:14
trinity
02-03-2009, 16:47   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,103 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008

bu bana ilaç gibi gelecek umarım daha yeni virüs yedim bir türlü temizlenmiyorlar deneyip sonucu haber veririm işe yarayıp yaramadığını