5 unutulmaz "film oyunu!"

CHIP Online
19-05-2013, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sinema filmlerine dayanan oyunlar genellikle "kötü" olur. Ama bu beş istisna hiç de kötü değil!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/5-unutulmaz-film-oyunu_40399.html

Resimlerle: Gönlümüzde yer eden video oyunları

Sinema filmlerine dayanan oyunlar, konu edindikleri filmle aynı dönemde piyasaya çıksın ve filmin rüzgârıyla yelkenlerini doldursun diye genellikle apar topar piyasaya sürülürler. Oyunu geliştirmek için yeterli vakit bulamayan tasarımcılar, olgunlaşmamış fikirleri, tamamlanmamış grafiklerle birleştirip bir şeyler yapmaya çalışırlar. Sonuçta ortaya rakip oyunlarla kıyaslandığında çok düşük kaliteye sahip oyunlar çıkar.


Ancak bu, bu tür tüm oyunların kötü olduğu anlamına gelmiyor. Arada sırada türün ismini temize çıkartan gerçekten kaliteli oyunlarla da karşılaşıyoruz. Bir sinema filmine dayanmasına rağmen türün kötü kaderine kurban gitmeyen ve yetenekli ekiplerin elinde birer şahesere dönüşmüş beş oyun sayabiliriz. Bu beş oyunu, yazımızın devamında bulacaksınız. Eğer listeye katkıda bulunmak isterseniz, yorumunuzu paylaşmaktan da lütfen çekinmeyin.


Batman: Arkham Asylum ve Batman: Arkham City


Bir süper kahramana dayanan en iyi oyunlardan ikisi! Özellikle açık dünyalarıyla, bilgisayar veya konsol başında kendinizi gerçekten Batman'in yerine koymanızı sağlıyorlardı. Sadece Batman hayranlarına değil ciddi oyun severlere de hitap eden ender lisanslı oyunlardan ikisi...


Dövüş sahnelerinin heyecanına, Batman animasyon serisinde Joker'i seslendiren Mark Hamill'in inanılmaz performansı da eklenince sadece "atmosferi" için bile oynamaya değer oyunlar çıkmış ortaya.


<span style="text-decoration: underline;" data-mce-mark="1">Devamı ikinci sayfada...</span>


Tüm Konu: 5 unutulmaz "film oyunu!"

Resimlerle: Gönlümüzde yer eden video oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr