50 harika Windows 9 konsepti!

CHIP Online
13-08-2013, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8 ile tanıştığımız yeni Windows görünümü, gelecekte nasıl olacak? İşte muhteşem tasarımlar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/50 ... konsepti_41991.html

Resimlerle: 50 harika Windows 9 konsepti!

Windows 8.1, geçen sene tanıştığımız Windows 8'de birçok değişiklik yapsa da bu değişiklikler, zaten başarılı olan işletim sistemini kökten değiştirecek yenilikler değil. Bir sonraki Windows, yani Windows 9 için kullanıcılardan ve sanatçılardan çıkan tasarım önerilerinin sayısı ise oldukça fazla.


Windows 8'nin gizli menülerine ve yeni kullanıcılar için karmaşık olmasına yöneltilen eleştiriler, Windows 8.1 ile ortadan biraz olsun kalkacak gibi görünüyor. Windows 9 ise 8.1'e göre çok daha fazla tasarım yeniliğiyle gelebilir. Örneğin Windows 9'da belki de giriş ekranı uygulamalarını masaüstünde kullanabileceğiz ve belki de masaüstünü parmaklarımızla çok daha kolay yöneteceğiz.


Konseptler arasında kutucukları isteğimize bağlı hale getiren bir tasarım da var. Bu tasarım, kutucuklu arayüzü ve masaüstü arasındaki tercihin Windows 9'un kurulumunda yapılmasını öngörüyor. Konsepte göre bu ayar, daha sonradan değiştirilebiliyor.


Uygulama konseptleri arasında bulunan Gmail ve Facebook tasarımları, Windows 8'de eksik olan uygulamaların nasıl olabileceğine dair ipuçları veriyor. Tasarımlar oldukça gerçekçi, ancak ne yazık ki henüz gerçek değiller.


En iyi Windows 9 tasarım konseptleri galerimizde!

Tüm Konu: 50 harika Windows 9 konsepti!

Resimlerle: 50 harika Windows 9 konsepti!

Kaynak: www.chip.com.tr