60 yıllık UFO hikayesi tekrar internette!

CHIP Online
14-04-2011, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

1950'lerde ortaya atılan "yalan" UFO ve uzaylı iddiası yine gündemde... Peki ama neden?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/60-y ... ternette_26337.html

Resimlerle: 60 yıldır gizli tutulan UFO belgeleri burada!

1940'larda meydana gelen bir uzay mekiğinin yeryüzüne düşmesinden bahseden 'Hottel raporu' adındaki aldatmaca, internette yayılmaya başladı. Farklı haber sitelerinde ve FBI'da yer alan haberler bu hafta büyük bir hızla yayıldı.

FBI ajanı Guy Hottel tarafından yazıldığı iddia edilen rapor, bir Hava Kuvvetleri araştırmacısının New Mexico çölünde bir UFO ve içerisinde de uzaylı gövdeleri bulduğundan bahsediyor.  

Silas Newton ve Leo A. Gebauer, mucizevi bir şekilde petrol, benzin veya altın bulan (!) 'doodlebugs' cihazını böyle bir şakayla daha fazla satmayı başaracaktı. Herhangi bir kaza izine veya bir şahide rastlanmasa da bu söylentiler San Francisco Chronicle ve True dergisinde kendine yer edinmeyi başardı. 1952'de birçok kişi Gebauer ve Newton tarafından kandırıldığını itiraf etmişti, bu da ikilinin dolandırıcılıktan suçlanmasıyla sonlandı.

Arardan yaklaşık 60 yıl geçmesinin ardından hikaye bu hafta yine ortaya çıktı ve uzaylı meraklılarını heyecanlandırdı. Ancak hikaye ne yazık ki gerçek değil sadece bir aldatmaca...

Tüm konu: 60 yıllık UFO hikayesi tekrar internette!

İzleyin: Uzaylılara Türkçe selamlama

Resimlerle: 60 yıldır gizli tutulan UFO belgeleri burada!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Uzaylılar dünyaya hiç geldi mi?