70 Yıl Önceki Üstün Teknoloji !!

Z1mBaBwE
09-08-2009, 11:05   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,674 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

http://www.ufonet.be/UFOLAR/nazi-ufo.html

Usbehci
09-08-2009, 11:23   |  #2  
Usbehci avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
331 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

İlginç bir paylaşım olmuş fakat ben belgelerin gerçek olduğuna inanmıyorum.Aldolf Hitler olmasa bile Almanya bu bilgileri kullanarak dünyanın şu anki süper gücü haline gelirdi.Belki öyledir bizim haberimiz yoktur,ama niye kullanmasın elindeki böyle üstün bir teknolojiyi.Düşünsenize bu bilgilerle neler neler yapılır...
Derin konular bunlar ;)

uGuR.uK
09-08-2009, 12:01   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

ulan bu abd'ninde almanlara atmadığı çamur kalmadı ee, öyle olsa arkadaşın dediği gibi onlar süper güç olurdu...

Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 09 Ağustos 2009 12:02
Z1mBaBwE
09-08-2009, 13:13   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,674 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

Geçenlerde mynette bir haber vardı ilk hayalet uçağı aslında naziler 2.Dünya savaşında yapmış henüz test aşamasındaymış savaşta hizmete girememiş savaş 1945 te  bittiğinde amerikan ordusu tarafından ufak bir kasabada almanların yeraltında büyük bir üstünü bulmuşlar uçakta burdaymış amerikalılar ele geçirmiş bugüne kadar saklamışlar kendileri bir takım geliştirmelerek yaparak hayalet uçağı biz bulduk diye hava atıyorlar şimdi dünyanın ilk savaş başlıklı balistik füzesinide yine 70 yıl önce reich ( nazi) Almanları bulmuştur Amerikan ve sovyet ordusuna büyük kayıplar verdirmiştir bu füze ile.
http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/ussv2.htm
 
Ayrıca atom bombasıda alman asıllı albert einstein tarafından bulunmuş nazilerin kötü amaçlı olarak bu silahı kullancağını anlayınca almanyayı terkedip amerikaya sığınmış amerikan ajanları tarafındanda nazi almanyasından  gizlice bu belge amerikaya kaçırılmıştır.Einstein almanların elinden evrakları kurtardığı için sevinmiştir ancak sevinci kısa sürmüştür çünkü ileride savaşı bitirmek için amerikanın japonyaya attığı atom bombası miliyonlarca insanın ölmesine sebep olmuştur.
 
Ayrıca ufolarla ilgili burdada farklı bir konu var nazilerin insan üstü uzaylılarla anlaşma yaptığını amerikalıların ve rusların uzun yıllar boyunca aya ve marsa insanlı uzay mekiğini neden yollayamadıkları anlatılmaktadır 
 
Öteki Tarafa Ucuş Makinası ( UFO) almanların tabiriyleUçuş Makinesi’’ (Ö.T.U.M) yada diğer tabirle UFO 

 Alman UFO'su Mars Gezegenine Gitti Mi?

Almanya’nın geleceği tehlikeye düşünce Hanuebu-3 modeli Uçan Daire’yi ürettiler. Bu gemi Mars yolculuğuna çıktı. Bu yolculuk 20 Nisan 1945 tarihinde başladığına dair deliller vardır. Bu uçandaire Vril Projesi kapsamında Almanların 68 ışık yılı uzaktaki Aldebaranlı’lar ile ortaklık kurdukları ve bunun için de Mars gezegeninde üs kurmak üzere yola çıktığı SS kayıtları Amerikan askerlerinin eline geçince bu gemiyi ve yolculuğu öğrendiler.

Amerikan askerlerinin ele geçirilmiş Andromeda Geraet adlı dev geminin belgelerden biridir.

Andromeda Geraet denilen 139 metre uzunluğunda ve silindir şeklindeki “Ana Uzay Gemisi” Aralık 1944’e kadar plan ve eskizler halinde idi. Geraet bir Haunebu iki Vril ve iki tane de Vril-2 uçandairesi taşıyacak şekilde planlanmıştı. Bu silindir veya puro şeklindeki uzay gemileri SS’lerin sorumluluğu altında geliştiriliyordu. İşgalde bunlar ele geçirildi ve varlıkları ortaya çıktı.

Aradan yıllar geçti. ABD Viking-1 uydusunu Mars’a gönderdi. 24 Temmuz 1976’da Mars’a inmesi ile dünyaya ilginç resimler göndermeye başladı. Bunlar arasında Cydonia bölgesinde bulunan ünlü “İnsan Yüzü” Mısır’daki Sfenks’in başına benzetilmektedir. Ve bunun 15 km uzağında bulunan piramitler devasa şehir yıkıntıları çok dikkati çekmişti. Ayrıca Mars’ın güney kutbunda esrarengiz dikdörtgen ve kare şeklinde duvara benzer buluntular görülmüştü ki NASA bunlara İNKA ŞEHRİ adını vermişti.


Haunebu-3 uzay gemisi 19 test uçuşundan sonra Nisan 1945’in sonunda kutuptaki üs’ten Neuschwabenland’dan havalanarak Mars’a doğru yola çıkmıştı. Geminin 70 kişilik bir mürettebatı vardı. Bunlar arasında kadınlar da bulunuyordu. Mars yüzeyinde bulunan Mars medeniyetine ait anıtlar bu mürettebatın işlerinden mi acaba?


Yalnız Mars’da değil Ay üzerinde de “R” ve “S” harflerine rastlanıldı. Örneğin kare gibi geometrik şekillere rastlanmaktadır. İlginçtir ki Viking-1’in Mars’tan gönderdiği resimler arasında kayaların üzerine işlenmiş “B”-“G” veya “8” şeklinde yorumlanabilecek yapay şekiller görülmektedir. Bu suni yapılar Sovyetlerin ve ABD’nin insanlı ve insansız uzay sonda ve kapsülleri tarafından çekilen bütün
fotoğraflarda görülmektedir.

Büyük bir çan’a benzeyen uzay gemisi Haunebu-3 Mars’a doğru yola çıkmış ve problemsiz bir şekilde gezegene inmişti. Mürettebatı milyonlarca yıldır orada bulunan Mars yüzeyinin altındaki tesislere gitmişlerdi.

1950’li yılların başlarında Ay üzerinde birçok UFO görülmeye başlanmıştı. 1952 yılında çekilen Ay yüzeyinin teleskopik bir fotoğrafında dış görünümü ve Haunebu-3’e benzeyen bir UFO tespit edilmişti. Bu UFO muhtemelen Mars Ay ve Güney Kutbundaki Neuschwabenland-Alman Üssü arasında mekik seferi yapan bir araçtı. 1951 yılında çekilen başka bir fotoğrafta ise Dünya ile Ay arasında Puro şeklinde uzay gemisi görülmüştü. 1945’ten sonra kutuptaki gizli üste bu puro biçimli geminin aynısı yapılmış olabilir.

Bu UFO’ların Mars yolculuğu ve Haunebu-2 Vril-1 ve Andromeda Geraet ana gemisinin 2’nci Dünya Savaşı’nın bitimine az bir zaman kala Ay’da konuşlandırılmalarının sebebi Reich Almanyası’nın yönetiminin umduğu gibi her iki gezegenin Ay ve Mars’ın yüzeyinin altında bulunan sağlam tesisleri yeniden harekete geçirmek ve 68 ışık yılı uzaklıktaki güneş sisteminden yani Aldebaran’dan gelecek olan dünya-dışı insanların oluşturduğu “Kurtarıcı Uzay Filosu”nun gelişi için üsleri hazır vaziyette tutmaktı.

ABD’nin 1972 yılında sürdürdüğü NASA insanlı Apollo programını Ay’a inişten sonra aniden kesmesi ve oraya bir daha hiç astronot göndermemesi ayrıca Viking Mars projesinin başarısızlığa uğraması tesadüf değildir. Sovyetlerin 1989 yılında Mars’a gönderdiği “Phobos-2” adlı uydusu da Mars’ın yörüngesinde iken dünya ile bağlantısı kesilmişti.

Aynı şekilde 24 Ağustos 1993’de Amerikan Mars uydusu “Observer” da Mars üstünde iken dünya ile bütün bağlantıları kesilmişti. Ay ve Mars’da meskun “Zekâlar” Reich Almanyası uzay gemisi mürettebatı ve Amerikalıların Ay’da ve Mars’da karşılaştıkları Aldebaranlılar hem Amerikalıları hem de Sovyetleri bu iki gezegende de istemiyorlardı.

Mars ve Ay’daki birleşik Reich Almanyası ve Aldeberanlılar gücü ABD ve Sovyetlere gayet açık ve net olarak buralarda istenmedikleri mesajını vermişlerdi. Daha sonra iki müttefik insansız Mars denemelerinden sonra insanlı Apollo uçuşları gibi Mars’a da insanlı bir keşif gezisi düzenlemek istemişlerse de Aldebaranlı “Marslılar” ve Reich Almanları Amerikan Viking teşebbüsünü ve Rusların Mars uydusunu tamamen etkisiz duruma getirmişlerdir.

Yorumlamaya gelelim: Benim uzun zamandır iddia ettiğim Amerika’nın korkudan Ay’a neden gidemediği ve orada Üs kurma projesinden neden vazgeçtiğini düşünüyorum sonuçta oradaki üslerde yaşayan uzaylıların Amerikalıları burada istemedikleri ortaya çıkıyor. 1972 yılından beri Ay’a gidemeyen ABD’nin Apollo uçuşları sonunda düşüncesi 2000’li yıllarda Ay’a üs kurmaktı. Oradan yola çıkacak uzay gemileri güneş sistemini keşfe çıkacaktı. Bu gerçekleşmedi.

Şimdi ne yapılıyor: Dünyanın çevresinde büyük bir uzay istasyonu yapılıyor. Oraya durmadan malzeme taşınıyor. Gelecekte o büyük istasyondan Mars’a veya başka bir gezegene yola çıkacak uzay gemisi yapılacaktır.

Bir diğer ilginç konu da şudur. Amerika dünya milletlerine düşüncesini Hollywood sinemasıyla sunar. Hollywood’un yaptığı filmlerde dünyaya uzaylılar saldırır ve Amerika da ortaya çıkardığı gizli silahlarıyla bu savaşı kazanır. Uzaylıları yener ve dünyayı kurtarır. Acaba bu mesaj Güney Kutbunda Ay’da ve Mars’da bulunan Reich Almanyası ve Aldebaranlı müttefiklere gönderilen bir mesaj mıdır. Bir yandan uzaylılar ile temasa geçmek için 3 milyar dolar para ayıran Amerikan Devleti diğer yandan da uzay çalışmaları için milyarlarca dolar harcamaktadır.

Amerika Mars’a gidebilecek mi? Bunu zaman gösterecek ama bu konuda Başkan Bush kararlı ve 600 milyar ile 1 trilyon dolar tutan projeye start verdi. Süre ise 2025 olarak belirlendi. Yaşarsak göreceğiz. Şurası gerçek ki Amerika 2’nci Dünya Savaşı bittiğinden beri tüm gücünü uzay çalışmalarına verdi. Ve bu çalışmalar gizli olarak yapılmaktadır.

Reich Almanlarının kutuplarda yaşayan müttefikleri olan Arianniler’in veya Aldebaran Yıldız Sisteminden gelenlerin Amerikan Başkanı Eisenhower ile görüştükleri iddiası da vardır. UFO’ları ile ABD’ye 20 Şubat 1954 Edward AFB Amerikan Hava Kuvvetleri üssünde iken 5 UFO inmiş ve uzaylıların aynı bizim gibi insan oldukları ve bizim atmosferde nefes alabildikleri görülmüştü. Uzaylılar Amerikan Başkanından Nükleer silahlanmaya son vermesini istemişlerdi. Uzaylılar Eisenhower ve yanındaki yetkililerin gözleri önünde hem kendilerini hem de gemilerini görünmez bir duruma getirmeyi başararak onlara teknolojik üstünlüklerini göstermişlerdi.

Eisenhower’in bu konuşmayı pek önemsemediği sonraki yıllarda Amerikan Ordusunun nükleer füzeleri geliştirmesi bunun somut örneğidir. 1980’lere gelindiğinde ABD ve Rusya nükleer silahları sınırlandırmışlardı. Bugün de iki tarafın elinde önemli derecede nükleer silah bulunmaktadır.
Çetin BAL: Almanların Nazi UFO teknolojileri konusu aynen Amerikalıların Philadelphia Deneyinde olduğu gibi bir sis perdesi ile örtülüdür.Belli bir zaman süreci sonucunda sizlerinde yukarıda okuduğunuz hikaye gibi ''gerçekle- kurgu'' birbirine karışmakta ve bu bilimsel teknolojilere dair üretilen spekülasyonlar oldukça fantastik bir hale bürünmektedir.Nazi bilim adamlarının uzaylılarla bir şekilde irtibat kurması mümkün. Ama sadece ışıktan hızlı yolculuk teknolojilerine dair kuramsal bilgiler almış olabilirler. Bu çerçevede elektromanyetik sevk denebilecek bir bir hareket sistemi ve itme gücü üstünde Nazi bilim adamları çalışmış olabilirler. Bir kaç başarılı deneysel prototip ile test uçuşları yapmış olabilirler. Ama o dönemin teknolojisi bilgisayar teknolojisine hakim bir teknoloji değildi. Yani sadece güç ve itme sistemi üstünde başarılı olmak demek bu araçlarla yıldızlar arası yada uzaya doğru bir yolculuk yapabiliriz anlamına gelmez.Buna mukabil bu araçların daha mekanik yarı otomatik kontrolü ile yakın gezegenlere yolculuk çokta akla uzak imkansız bir şey gibi gelmiyor.

Işık hızını aşmaya olanak sağlayan bir güç ve itme sistemi tek başına bize bir yarar sağlamaz. Böyle bir aracın henüz insanların bilmediği bir çok yan cihazlara( ek donanımlara) ve teknolojilere ihtiyaç duyacağı kesindir.Örneğin ışıktan hızlı şekilde yıldızlar arası yola çıkacak bir aracın yapıldığı materyal kalıp bilinen gibi olmamalı. Bizim sıradan radar teknolojimizin dışında farklı algılama yöntemlerine sahip uzun mesafelerde kullanılabilen gelişmiş üç boyutlu radar gözlem ve tespit cihazlarının geliştirilmesi lazım. Bu gelişmiş radar dünyadayken ay'daki bir toplu iğnenin yerini koordinatlarını tespit edebilmelidir. Hatta ordaki iğnenin üç boyutlu görüntüsünü ekrana verebilmelidir. Sanki bu radar durugörü medyumu gibi zaman ve uzayda yer ve koordinat tespiti yapabilmelidir. Belki bunun için evrenin holografik doğası kullanılabilir. Yıldız haritalarını üç boyutlu ve dört boyutlu hologramik haritalara döküp buna göre bir rotasyon ayarını bilgisayar kendisi çıkarabilmeli! ''Yön ve hız kontrol tertibatını'' yönlendiren analiz eden verileri işleyen bir bilgisayar zekasına ihtiyacımız olacağı muhakkaktır. Sistemin elektriki gücünü üreten devasa güçteki minyatür elektrik güç kaynaklarınında yapılabilmesi lazım.Yani hatırı sayılır bir elektiriki gücü 10 yada 15 metre çaplı bir uzay gemisi içinde sürekli üretecek özel güç ünitelerine ihtiyaç vardır.

Gerçekçi olmak gerekirse eski batık kıta Atlantis hikayeleri Mu kıtası hikayeleri ve Hint kültürü içinde mahabarata destanlarında geçen nükleer savaş felaketleri gökten inen tanrı figürleri ( ki bunlara uzaylılar diyebiliriz) ve eski mısır'ın yada insan atalarımızın uzaylılar tarafından ziyaret edildiği düşüncesi doğru olmayabilir! Sanırım Atlantis Mu Hiperbora v.b gibi tüm bunlar speküle edildiği gibi üstün teknoloji ile bağlantılı uygarlıklar olmayabilirler! Neden derseniz gerçekten böyle bir tarihten uygarlıklar süreci içinden geliyor olsaydık en azından ay'da ve Mars gibi yakın gezegenlerde ciddi uygarlık kalıntılarına koloni izlerine rastlamamız gerekirdi.Ve dünyanın değişik arkeolojik kazı alanlarında bol miktarda yüksek teknolojiye dair materyal izlerinin bulunması lazımdı?

Benim kendi kanımca teknoloji dediğimiz şey ve onu takiben gerçek anlamda teknik ve bilimsel bir uygarlık evrene yayılmış zekaların doğadaki en temel güç kaynağını yani elektrik ve manyetizmayı tanıyıp - keşfedip - kullanmaya başladıkları anda ortaya çıkar. Biz dünya insanlığı elektromanyetizma konusunda yaklaşık 2.dünya savaşından bu yana daha yeni yeni kayda değer kullanım alanları elde ettik diyebilirim.Yani uygarlığımızın elektrik enerjisi ile tanışması ve onu çok yönlü kullanabilmesi henüz başlangıç aşamasındadır. Eğer dünya insanlığı olarak yıldızlar arası uzaya hakim bir ırk olmak istiyorsak ortada ışık hızı gibi aşılması geren önemli bir proplem vardır. Böyle bir hız duvarını ise tepkimel jet ve roket teknolojisini ifade eden yanmış sıcak gazların mekanik bir tepkisine dayalı bir hareket sistemi ile aşamayız! Bu kabül edilmesi gereken bir gerçektir. Evrende Işık hızıyla gidebilmek için bir uzay gemisinin kendisini içine alan yerel uzay/zaman dokumasına müdahalede bulunarak bu dokuyu sıkıştırıp açarak yada bu dokuya istediği yönde kavis vererek karadeliksel bir yerçekimsel potansiyel altında kendisini hareket ettirmeyi düşünmesi lazımdır.Işık hızını aşamanın anahtarıda ''farklı boyutların'' bilgisine sahip olabilmektir. Işık hızını aşmak mevzu bahis konusu olduğunda uzaya bağlı zaman boyutunun açılıp genişletilip daraltılabilmesi imkanının gündeme gelmesi gerekir. Zaman çerçevesindeki bu hafif değişim bizi üst bir uzayın zaman süreklisi içine dahil edebilmelidir.Bu üst uzay/zaman süreklisi içinde aracın ''en küçük bir ışık hızı adımı mesafesi '' bir alt uzay/zaman süreklisi içindeki ışık hızı adımına göre iki kat daha fazla olacaktır. Boyutlar yükseldikçe ve buna paralel olarak (buna bağlı olarak) zaman genişledikçe en küçük ışık hızı adımlarıda genişler.

Daha geniş bir tablodan bakıldığında tüm uygarlığımız içinde üretilen mitlerin efsanelerin dinlerin masalların hikayelerin ve yakın zamanlı tüm modern spekülatif ifadelerin kurguların ötesinde insana evrene ve geleceğimize dair gerçek bir takım bulgulara ve doğru denebilecek bir takım yaklaşımlara sahip olabilmek için aklımızın mantığımızın ve yüksek şuurumuzun eleğinde kendimize özel bağımsız özgür ve tarafsız bir eleştirel bakış açısına sahip olmamız gerekir. Sorun şu ki kimse gerçeği bulma konusunda kendisine karşı samimi değil!! Basit insanlar ve kitleler tarih boyunca şu küçücük dünyalarında gerçeği bilme isteminden daha çok kendisini öyle yada böyle tatmin edip hoşlarına gidecek kendilerine geçicide olsa narkoz etkisi yapacak kendilerini rahatlatacak zevke getirecek yada derinlikli sorular sormasına mani olacak ruhlarını teselli eden kendilerini mutlu eden fikirlerin tarikatların ideolojilerin felsefelerin ve dinlerin peşinden gitmeyi tercih etmişlerdir. Yani kimsenin derdi GERÇEĞİ BİLMEK ve bulmak değil. Sadece bu akıl erdirilemez görünen varoluş sonsuzluğu içinde kendilerini mutlu edebilecek derinlikli soruların üstüne kilit vuracak bir inanç ve bir hayal dünyasına sahip olmaktan ibarettir. Dinler sanki gizliden şu mesajı telkin ediyorlar gibiler: Cehalet erdemdir! Hiç birşey bilmemek herşeyi bilmekten yeğdir!

İnsanlık alemi odası oyuncaklarla dolu küçük bir çocuğa benzemektedir. Sahip olduğumuz tüm kültür ve düşünce tarihimiz o odanın duvarları içinde olanlarla sınırlıdır. Çocuğun tüm evreni o odadan ibaret sanması gibi tüm hayal dünyasının sınırlarıda o odanın duvarlarında son buluyor. Oysaki o küçük çocuk (insanlık alemi) o duvarların ardında başka duvarlar ve o duvarlar içinde yaşayan kendisi gibi sayısız çocuğun ve sayısız evin ve daha başka odaların binaların olduğunu bilmiyor. Hatta bu başka odaların binaların evlerin bir araya gelerek bir mahalleyi bir şehri bir ülkeyi ve devasa bir kıtayı meydana getirdiğini dahi hayal etmekten oldukça uzaktır. Bu gerçek onun havsalasına ve küçücük dünyasına sığdıramayacağı kadar korkutucu bir büyüklüğü ifade eder. Kimse maalesef bu kadar sonsuz ve uçsuz bucaksız dünyalar gerçeğini hayal etmeye görmeye ve kabüllenebilme olgunluğuna henüz sahip değil! Bugün inanç sistemleri asıl orijininden uzaklaşarak ''düşünmek istemeyen belli kabüller içinde uyuyan'' kitle modelleri yaratmıştır. Evrim süreci bu çocuğun büyümesini destekleyerek bir süre sonra zamanla ona alışması ve kabüllenebilme olgunluğuna erişmesi için gereken zihinsel bilimsel teknolojik ve biyolojik alt yapıyı devreye sokacaktır.

Konuyu toparlayacak olursak Nazi almanyasının şöyle yapmış olması Atlantislilerin böyle yapmış olması Amerikalıların öbür türlü yapmış olması yahut UFOların hergün arka bahçeme inip beni gözetleyip kaçıyor olmaları yahut büyük annemin ruhunun hergün evin içinde eşyaların yerlerini değiştirip durması benim için çokta önemli hususlar değil! Daha bir çok tüm bu bilimsellik havası katılmış yahut söylentiler şeklinde yayılagelmiş hikayelerin içindeki anafikre bakmak lazım. Renklendirilmiş resimlendirilmiş ve sonradan üstü boyanmış bir takım olası gerçeklerin neler olabileceğini görebilmek lazım. Gerçek nedir? ( Burda biraz kendimi Gizli dosyalar dizisindeki ajan Murdak 'a benzettim.) Bizim konularımız içinde Nazilerin Mars'a gidip gitmedikleri hususundan çok yada UFOların dünyamıza gelip gizlice aramızdan birileri ile konuşup hızlıca kaçtıklarını varsaymaktan çok dikkati daha işe yarar pozitif bilgilere vermek gerektiği kanaatindeyim. Aradığımız şeyi bilirsek tüm bu spekülatif bilgiler içindende doğru yanları seçebilir ve kısmende olsa bilimsel anlamda araştırmalarımıza katkı sağlayabiliriz. Böyle bir bilgiye dair Philadelphia deneyinden (philadelphia Experiment) sonra devam eden Montauk Projesi dahilindeki sözde hikayeyi örnek gösterebiliriz. Hikaye içindeki isimlerden biri olan Alfred Bielek bu deneylere bir şekilde dahil olduğunu iddia eden bir yalancı yada doğruyu söyleyen bir tanıkta olabilir.( Bob Lazar'ın 51.area hikayesindeki uzay gemisi (alien ship) gibi) Ama bu adamın anlattığı Montauk Projesi dahilinde geçen en işe yarar ve dikkat çekici tek bilgi hikaye dahilinde geçen zamanın bir dalga olduğu gerçeğinin (Time Wave) vurgulanmış olmasıdır! Zaman boyutlarını zaman çizgisi denen ekseni dalga çarpıntılarından yapılma bir tür frekans bandı gibi ele almak bence oldukça ilginç ve gerçeğe çok yakın bir düşünce.Bu speküle bilgiler içinde derin mühendislik bilgileri bulmayı beklemek aptallık olur. Zaten bahsi geçen olaylara dahil olanlarda sadece tanık oldukları hikayenin resimsel kısmını anlatabiliyorlar. Bob Lazar gibi George Adamski gibi Daniel Fry gibi Al bielek gibi Ufo temascıları yada gizli deneylere katılanlar ancak duydukları ve gördükleri yada kendilerine verildiği oranda bir bilgiyi kendi dağarcıkları ölçüsünde bizlere nakledebiliyorlar.Bu speküle bilgiler içinde en ilginç olanı bir bilim adamı olan Nikola Tesla'ya dair olan bilgilerdir.Nikola Tesla'da serbest enerji (Free Enegy) ile bir şekilde bu bahsi geçen gizemli olayların sis perdesi altında belli belirsiz görülen bir isim! Gizemler perdesine daha dikkatli baktığımızda Ufolar yıldızlara yolculuk antigravitasyon ışınlanma zamanda yolculuk derken Albert Einstein' da Birleşik Alan Kuramları ile bu sis perdesi altındaki gizemli dünyaya dahil olmaktadır.

RESİMLER;


 
Ağrı Dağı’ndaki UFO ve Naziler
1937  Temmuz’undai Hitler ve Görüng’in emirleri ile her çeşit doğaüstü, bilimsel, dinsel ve okült objeleri incelemek ve araştırmak üzere dünyanın dört bir tarafına özel araştırma ekipleri gönderilmeye başlandı.Araştırılan cisimlerden biri de kutsal kitaplarda adı geçen Nuh’un gemisi idi.Gemi için İran ve Türkiye arasında dağlarda araştırma yapan Alman ekip, Dicle nehri kenarındaki bir köyün yaşlılarından hayli ilginç bir hikaye duydu.Bu hikayeye göre, 200 nesil  evvel  esrarengiz parlak bir ‘‘ev’’, gökten çok gürültü çıkararak, yere düşmüştü.Bir zaman sonra köyden köye yolculuk yapan bir şahıs bu esrarengiz cisimle karşılaşmıştı.Şahsın ifadesine göre, cisim ıslık gibi bir ses çıkarmakta ve dokunulmayacak kadar sıcaktı.Ayrıca pis bir kokuda yaymakta idi.Bu hikaye, araştırmayı yürüten Alman ekip tarafından derhal Almanya’ya bildirildi.
Bir ay sonra bölgeye iki araştırma ekibi daha gönderildi.Bölgeye gelen bir grup bilim adamı, Hitlerin savaş makinesinin ‘‘Özel Silahlar’’ bölümünün öncüleri idiler.Bu grup ‘‘evi’’ aramaya koyuldu ve onu sağlam bir vaziyette buldular.Bu, ‘‘dünya dışı’’ bir geminin ilk ele geçirilişi oldu.
Disk 25 m. Çapında ve 8 m. Yüksekliğinde idi.Gemi girişi olmayan metalik bir görünümde idi.Gemi dış güçlere karşıda oldukça duyarlı idi ve toprağın birkaç metre üstünde havada yüzer gibi duruyordu.Ayrıca en ufak bir dokunuşla hareket edebiliyordu.1938 Aralık ayında  disk, Almanya’nın en önde gelen bilim adamlarının toplandığı, Münih’in kuzeyinde  bir yere getirildi.Etraftaki dağların çevrelediği bir tuz madeni, diski araştırma ve gerekirse üretmek için gerekli tesisler haline  dönüştürüldü.
Yapılan tetkikler neticesinde  geminin, dünyadaki herhangi bir devletin çok gizli bir  silahı olamayacağı anlaşıldı.Nazi bilim adamları kısa zamanda gemi ve işleme sistemlerini anlamakta başarılı oldular.
1941 Temmuz’unda Almanya bilim adamlarından biri ABD’ye kaçıp, bildiklerini anlatmasaydı, kimse Hitler’in neye sahip olduğunu ve onunla ne yapmayı tasarladığını bilemeyecekti. II.Dünya Savaşı’nın sonunda, Ruslar’dan hızlı davranan ABD askeri İstihbaratı, ‘‘Oz’’ kod adı altında Nazi tesislerini ve yukarıda adı geçen  diski ele geçirdi.Disk derhal ABD’e yollandı. Fakat diğer yandan Sovyetler de 6 ay sonra esir aldıkları Alman bilim adamları vasıtasıyla, Almanların ele geçirdiği dünya dışı  disk’ten haberdar oldular.
Eski bir KGB ajanı olan Rus yazarı Vladimir Tersizki’nin ‘‘ Close Encounters of the Foo Fighter Kind’’ adlı kitabındaki iddialara göre, Naziler, ellerindenki bir çok yüksek  teknolojiyi Peenemünde ve Bavyera Alp’lerine düşen dünya dışı varlıklara ait  araçları geliştirerek elde etmişlerdi.Aynı yazara göre, Almanlar daha o zamanlarda yeraltında üsler kurarak, dünya dışı varlıklarla beraber araştırmalar yapmışlardı

Son Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 09 Ağustos 2009 13:22
Der Rote BaroN
09-08-2009, 13:46   |  #5  
Der Rote BaroN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Doğrudur, ilk Stealth uçağı Almanlar geliştirmiş ama Amerikalılar'ın eline geçmiştir.
Ufolara gelince: Amerikalıların dikey itiş güçlü motora sahip uçaklarla ilgili teknolojileri henüz emekleme aşamasında. Hal böyleyken, kesintisiz ve düzlemsiz (sabit yatay hareket) ufo hareketlerini şu anda bir Dünya devletinin yapması zor bir ihtimal.

Z1mBaBwE
09-08-2009, 14:12   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,674 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007
Alıntı: Usbehci  
İlginç bir paylaşım olmuş fakat ben belgelerin gerçek olduğuna inanmıyorum.Aldolf Hitler olmasa bile Almanya bu bilgileri kullanarak dünyanın şu anki süper gücü haline gelirdi.Belki öyledir bizim haberimiz yoktur,ama niye kullanmasın elindeki böyle üstün bir teknolojiyi.Düşünsenize bu bilgilerle neler neler yapılır...
Derin konular bunlar ;)
 
İnternette okuduğum iddialara göre bazı bilim adamları marsta yer altında kurulu olan alman ve uzaylı tesislerinin büyük bir hazırlık aşamasında olduğunu inanılmaz güçte silahlar yapıldığını hitlerinde buraya kaçtığını dünyada ise intihar ettiğini söyletmiş ve onun yerine çok benzeri olan birinin intihar ettiğini dünyaya inandırmıştır.2.Dünya savaşındaki hezimetin büyük öcünü alacaklarmış amerika ve rusyadan.Marsta bazı yazılar bulmuşlar zamanının süper güçteki nazilerin SS ordusunun S harfinin birinin marstaki kayaların birinin üstüne görüldüğünü öne sürmüşlerdir.Açıkcası bu bana bilim kurgu gibi geldi biraz atmasyon var ancak yinede gerçek olabilir tabikide Nazi Almanyasının sırları sonsuza kadar öğrenilemeyecek sanırım.Evrakların çoğunu yakmışlar savaşın son yılında geriye kalan bir kaç ss tümeni tarafından. 

International Affairs
09-08-2009, 14:13   |  #7  
International Affairs avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
4,659 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

Hiç birine inanmıyorum...

Z1mBaBwE
09-08-2009, 14:29   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,674 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

Ancak konunun içerisinde gerçek olan bir çok şey var belgeleride bulunmuştur  tamamen kendi fikrinizdir saygı duyarım ancak bazı şeyleride sallamışlar gerçeği yansıtmıyor bilim kurgu filmi gibi olmuş.

Son Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 09 Ağustos 2009 14:45
International Affairs
09-08-2009, 14:43   |  #9  
International Affairs avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
4,659 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009
Alıntı: Z1mBaBwE  
Ancak konunun içerisinde gerçek olan bir çok şey belgeleride bulunmuştur  tamamen kendi fikrinizdir saygı duyarım ancak bazı şeyleride sallamışlar gerçeği yansıtmıyor bilim kurgu filmi gibi olmuş.
Aslında inanıyorum da içimdeki REAL duygumu bastırarak söylüyorum bunları anyway Never mind...

Der Rote BaroN
09-08-2009, 20:30   |  #10  
Der Rote BaroN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Mars'taki tesisleri hangi imkanlarla yapmışlar acaba? Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Z1mBaBwE
09-08-2009, 22:22   |  #11  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,674 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

Orasını bilmiyorum ancak 70 yıl önce bile almanların teknolojileri epeyce ilerideymiş tanklarında bilgisayar sistemlerine benzeyen teknolojiler varmış.En üstün silahlar onlardaymış adamların 70 yıl önce kullandığı silahlar hala günümüzde kullanılıyor biliyorsunuzdur bunlardan biri  MG-3 tür. Silahın asıl ismi MG42 dir.Günümüzde bile ürünleri bence bir numara kalite konusunda adamlar otomotiv sektöründe lider dünyanın en sağlam arabalarını yapıyorlar.Elektronik ürünleride gayet sağlam alman malı beyaz eşya kullanıyoruz yıllardır.Annem anlatıyor çamaşır makinası 25 yıl boyunca hiç arıza vermeden çalışmış.
 
İlginç bir foto daha buldum fotomontajmı gerçekmi ayırt edilemiyor

Son Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 09 Ağustos 2009 22:25
murderer09
10-08-2009, 00:01   |  #12  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
452 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

bunlara inanmak zor
ama almanlar süper güç olurdu demişsiniz  rusya almanyayı işgal edip belgeleri alamanların elinden alınca nasıl süper güç olabilirler ki? bir de teknoloji bakımından rusya ve abd diğer ülkelere göre kat kat ilerde bu nasıl mümkün burada da bir çelişki var.
son olarak bu uzaylılarla anlaşma yapan amerika ise bir gün nazi bayrağı adı altında gelen ufolar dünyayı işgal eder amerikada sözde dünyayı kurtarır ve bizde bu oyuna kanıp sözde kurtarıcıya minnet duyarız. v.s böyle konular uzar gider neyin ne olduğu anca ilerde anlaşılır önemli olan gözlerimizi ve kulaklarımızı iyi açıp olan biteni iyi anlamaktır ne amerikaya nede ruslara güvenebiliriz naziler ise tabi hala varsa rusyadan sonra türkiyeye saldırma planları yapmaktaydı bunu atlamak lazım.
KahkahaKahkahaKahkaha

Son Düzenleme: murderer09 ~ 10 Ağustos 2009 00:03
Craterus
10-08-2009, 00:07   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
881 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

piyasada çok farklı yorumlar efsaneler de var hatta Hitlerin hala yaşadığı gen  teknolojisi ile hala genç göründüğü ve yakın bir zamanda iran da bir toplantıya katıuldığı efsaneleri ortalıkta fve çeşitli kitaplarda geziyor ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmiyor

M.Ahmet
10-08-2009, 00:40   |  #14  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009
Alıntı: İnternational Affairs  
Hiç birine inanmıyorum...
bende bunlar bence uydurma o zmnlar 2. dünya savaşında düşmana üstün görünmek için yapılmış bence ama yenilmişti hatırlarsanız ...

GRS
10-08-2009, 00:44   |  #15  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
83 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008

Vaşşşş, bunlardan ne güzel film olurSinsi

murderer09
10-08-2009, 00:44   |  #16  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
452 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Yenilmek görecelidir. Belki zamanı geldiğinde tekrar saldırmak için geri çekildiler kim bilir.Fala inanma falsız kalma hesabı inanmak zor ama göz ardı etmemek lazım.

Z1mBaBwE
10-08-2009, 12:28   |  #17  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,674 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007
Alıntı: murderer09  
bunlara inanmak zor
ama almanlar süper güç olurdu demişsiniz  rusya almanyayı işgal edip belgeleri alamanların elinden alınca nasıl süper güç olabilirler ki? bir de teknoloji bakımından rusya ve abd diğer ülkelere göre kat kat ilerde bu nasıl mümkün burada da bir çelişki var.
son olarak bu uzaylılarla anlaşma yapan amerika ise bir gün nazi bayrağı adı altında gelen ufolar dünyayı işgal eder amerikada sözde dünyayı kurtarır ve bizde bu oyuna kanıp sözde kurtarıcıya minnet duyarız. v.s böyle konular uzar gider neyin ne olduğu anca ilerde anlaşılır önemli olan gözlerimizi ve kulaklarımızı iyi açıp olan biteni iyi anlamaktır ne amerikaya nede ruslara güvenebiliriz naziler ise tabi hala varsa rusyadan sonra türkiyeye saldırma planları yapmaktaydı bunu atlamak lazım.
KahkahaKahkahaKahkaha
 
2.Dünya savaşında Almanların rusya ve abd ye karşı ezici üstünlüğü vardı hem orduları olsun hemde teknolojileri olsun.Almanların ve diğer mihver devletlerin savaşı kaybetmelerinin sebebine gelince o dönemlerde almanya,italya ve japonya mihver devletlerdi.Japonların aniden zamansızca abd ye saldırması sonun başlangıcı demekti çünkü almanlarda o sıralar rusya ile saldırmazlık anlaşması imzalamasına rağmen 4 günde polonyanın tamamını ele geçiren alman ordularının gücünü gören hitler rusyaya saldırma kararı almıştı.Hitlerin rusyaya girmesi bahar aylarındaydı almanlar rusyanın mevsimini pek fazla bilmiyorlardı.Almanların süper gücü waffen ss ler karadan ve havadan rusyayı ağır bombardımana tuttu rus ordusunun büyük bir kısmı yok oldu.Kısa sürede almanlar rusyanın yarısını ele geçirdi moskova önlerine geldiklerinde kış ayları yaklaşmıştı.Kısa bir süre sonra karakış geldi daha önce söylediğim gibi almanlar rusyanın iklim şartlarını tam olarak iyi bilmiyorlardı.Panzerlere ve diğer araçlara antifriz koymayı unutmuşlardır ve tanklarının paletleri balçık çamura göre olmadığından yavaş hareket eder hale gelmiş ve gerekli ikmal desteğini alamamış rusyada bunu fırsat bilerek yaralarını sarmaya çalışarak yeniden ordularını toparlamaya başladı ve yeterli güce gelince almanlara aniden saldırdılar soğuktan bitkin düşen alman askerleri beklemedikleri sırada saldırıya uğrayınca büyük son belli oldu.Alman orduları bütün yerleri işgal etmişlerdi avrupanın tamamı afrika yunan adaları gibi yerleri işgal ettiğinden japonların abd ye saldırmasıyla büyük bir devlet olan amerikanın savaşa katılması sonu hazırladı alman askerleri yetersiz kalmaya başladı plansızca yapılan bu işgal sonlarını hazırladı.

Usbehci
10-08-2009, 17:15   |  #18  
Usbehci avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
331 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

Bana çok saçma geliyor.Diyelim uçan daireleri var ellerinde,atom bombaları da var.Bu bile diğer ülkelerin gözünü korkutmaya yeterde artar.Nazi Almanya sı yenmek varken niye yenildi bu teknolojiyle?Günümüzde Amerika bile dünyadaki en güçlü silah olan hidrojen bombasına sahip olmasına rağmen,elinde sadece atom bombası olan İran,Japonya,Çin gibi ülkelere saldırmıyor,saldıramıyor.Atom bombası günümüz Amerikasının gözünü korkutmaya yetipte artarken,Nazi Almanya sı dönemini düşünün...
 Nazi Almanyası döneminin süper gücüydü o tartışılmaz,teknolojiside çağına göre ilerideydi.Birkaç ülke bir araya gelerek o süper gücü yenebildiler.Gerisini artık siz düşünün.Bahsedilen uçan daire teknolojisi olsaydı bence Nazileri kimse yenemezdi.

My Emo
10-08-2009, 18:58   |  #19  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
62 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

İlginç!

Z1mBaBwE
10-08-2009, 21:35   |  #20  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,674 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007
Alıntı: Usbehci  
Bana çok saçma geliyor.Diyelim uçan daireleri var ellerinde,atom bombaları da var.Bu bile diğer ülkelerin gözünü korkutmaya yeterde artar.Nazi Almanya sı yenmek varken niye yenildi bu teknolojiyle?Günümüzde Amerika bile dünyadaki en güçlü silah olan hidrojen bombasına sahip olmasına rağmen,elinde sadece atom bombası olan İran,Japonya,Çin gibi ülkelere saldırmıyor,saldıramıyor.Atom bombası günümüz Amerikasının gözünü korkutmaya yetipte artarken,Nazi Almanya sı dönemini düşünün...
 Nazi Almanyası döneminin süper gücüydü o tartışılmaz,teknolojiside çağına göre ilerideydi.Birkaç ülke bir araya gelerek o süper gücü yenebildiler.Gerisini artık siz düşünün.Bahsedilen uçan daire teknolojisi olsaydı bence Nazileri kimse yenemezdi.
 
Uçan daire projesi yarım kalmış projelerden henüz test aşamasındaydı tam olarak ne olduğu bilinmiyor savaşın son yılında geriye kalan bir kaç tümenden oluşan alman ordusu önemli evrakların çoğunu yok etmiştir çok az evrak ele geçirilmiştir tüm sırlarını kendileriyle birlikte mezara götürmüşlerdir.Dünyadaki ilk hayalet uçağıda almanlar yapmıştır ancak deneme aşamasında olduğu için almanlar savaşta kullanamadan savaş bitmiş amerika bu uçağı ele geçirip gerekli incelemeleri yaptıktan sonra ilk hayalet uçağı biz bulduk diye hava atıyor.Almanların savaşı kaybetmesinin nedeni alman ordularının çok geniş alana yayılmış olması avrupanın tamamı rusyanın bir kısmı afrika kıtası yunan adaları ve (abd,sovyetler ve ingiltere) ile birden ayrı cepelerde savaşması taktik hataları askerlerin yetersiz kalması hitlerin generallerin önerisini dinlememesi kafasına göre plan yapması savaşın kaybedilmesindeki önemli nedenlerdendir.

Usbehci
10-08-2009, 23:43   |  #21  
Usbehci avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
331 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

Arkadaşlar bunların hepsi varsayım,sanki gerçekmiş gibi konuşmayalım lütfen...Bazılarınız Hitler uçan daire filosuyla Mars a uçtu diyor,bazılarınız yarım kalmış proje diyor.En başta burada tutarsızlık var.Demek istediğim delini teki kuyuya bir taş atmış,on akıllı çıkartamıyor:)Bu konular hiçbir zaman son bulmaz ve böyle uzayıp gider.Tabii ki düşüncelerinize saygı duyarım,o ayrı konu.

Z1mBaBwE
10-08-2009, 23:49   |  #22  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,674 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

Bende iddia etmiyorum zaten  internette gördüm dikkatimi çekti burada paylaşayım dedim nazilerin tarihlerine ilgi duyarım sürekli araştırma yaparım discovery de de 2.Dünya savaşı teknolojileri diye bir belgesel vardı ufoları bir kaç kere göstermişti ufaya benzer araçlar yapmışlar mevcut fotoları var fotomontaj falanda değil ancak uçtukları tam olarak kanıtlanamamıştır.

Mustafa Akın
11-08-2009, 17:12   |  #23  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,236 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2006
Alıntı: Z1mBaBwE  
İlginç bir foto daha buldum fotomontajmı gerçekmi ayırt edilemiyor
 
Tabi ki de fotomontaj. Sence böyle silahları olsa kullanmazlar mıydı? Bu bir. İki: Bu Star Wars taki AT-AT walker. Bir artist esinlenmiş ve Nazi teknolojisi hayranıymış ve bu çalışmayı yapmış.

fbli99
30-07-2010, 15:47   |  #24  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2010
Alıntı: Usbehci  
Bana çok saçma geliyor.Diyelim uçan daireleri var ellerinde,atom bombaları da var.Bu bile diğer ülkelerin gözünü korkutmaya yeterde artar.Nazi Almanya sı yenmek varken niye yenildi bu teknolojiyle?Günümüzde Amerika bile dünyadaki en güçlü silah olan hidrojen bombasına sahip olmasına rağmen,elinde sadece atom bombası olan İran,Japonya,Çin gibi ülkelere saldırmıyor,saldıramıyor.Atom bombası günümüz Amerikasının gözünü korkutmaya yetipte artarken,Nazi Almanya sı dönemini düşünün...
 Nazi Almanyası döneminin süper gücüydü o tartışılmaz,teknolojiside çağına göre ilerideydi.Birkaç ülke bir araya gelerek o süper gücü yenebildiler.Gerisini artık siz düşünün.Bahsedilen uçan daire teknolojisi olsaydı bence Nazileri kimse yenemezdi.
 konuyu hortlatıyo olabilirim ama aklıma bişey takıldı usbehci bu güçleri vardı kullanmamışlar gibi bişey söylemiş belki bunları kullanmak istemediler başka şeyler için saklıyo olabilirlerdi yada tam hazır değildi bunlarıda düşünmek lazım heleki bunları başka bişey için kullanmak istiyorlardıysa fikri ?????????

fbli99
30-07-2010, 16:40   |  #25  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2010
Alıntı: Mustafa Akın  
 
Tabi ki de fotomontaj. Sence böyle silahları olsa kullanmazlar mıydı? Bu bir. İki: Bu Star Wars taki AT-AT walker. Bir artist esinlenmiş ve Nazi teknolojisi hayranıymış ve bu çalışmayı yapmış.
star was taki AT-AT walker fotomontajla koymuşlar demişsin ama at at walkerden çok farklı fotomontajla o kadar iyi oturtamassın at-at walkerin tepesinde makineliler yok ve biraz daha uzun bu nazilerde birşeyler var zaten zombi dersin naziler fln çıkar teknoloji böyle ilginç konuların içinde hep naziler vardır dikkatinizi çekerim