8 ay önce ölen Best'e yorum yazdırdılar

Banned
01-07-2006, 17:27   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,148 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

Asparagasın bu kadarı da olmaz. Spor basını asparagas haberlerle birlikte anılır. Spor basınını bilenler, içindeki doğruların zekatı kadar olduğunu bilirler.

Birinin ortaya attığı yalan, öyle bir hale gelir ki sonunda yalanı uyduran da inanır duruma düşer.

Asparagas haberler, özellikle transfer sezonlarında ayyuka çıkar.

Ama bunların hepsinde "belki olabilir" denilebilecek bir taraf bulunur.

Ajansspor'un yaptığı ise bütün bunların üzerine tüy dikti. 24 Kasım'da ölen efsanevi İngiliz futbolcusuna bugün oynanacak Brezilya-Franasa ve İngiltere-Portekiz maçı hakkında yorum yazdırdı.

8 ay önce kanserden ölen 59 yaşındaki George Best, tahminini de yaptı, İngiltere ve Fransa kazanacak, Brezilya ve Portekiz kaybedecek.

İster inan, ister ninanma.

Çok inandırıcı olması için de George Best'in futbol oynadığı yıllara ilişkin bir de resmi bile var. Hepsi bir tarafa ama, Best'in fotoğrafı gerçek.

Haber7'de çıkan George Best'in ölüm haberi

BUDA YAZILAN YORUM...
Almanya - Arjantin

Ev sahibinin kupa maçına uzanacağı kilit maçı budur. Almanya bunu daha önce yaptı ve bir kez daha yapabilir. Daha önce bu kadar iyi motive olan bir Almanya Milli Takımı görülmedi. Kimsenin şans tanımadığı ancak birbirine inanan bir takım olarak sahada mücadele ediyorlar. Hollanda ya da başka kuvvetli ülkelerde yaşanan iç rekabet Almanya'da şu ana kadar su yüzüne çıkmadı. Bu dayanışmanın görüldüğü bir diğer takım ise İtalya ve bu maçta Almanya Arjantin'i eleyerek finale kadar yükselecek olan ekip olacak. Arkantin teknik kapasitesi çok yüksek olan bir takım ancak Almanların enerjisi ve fizik gücü bu maçta 90 dakika sonunda Panzerlerin yolunu açacak. Tangocular kusura bakmasın!

Tahmin: Almanya kazanır.

İtalya - Ukrayna

İtalya beklenen ya da istenen performansını göstererek tur atlamıyor. Ama kimse İtalya'nın adına kanıp da iyi bir futbol ya da şov beklemesin çünkü İtalyan tarzı bu değil! Ukrayna beklediğinden çok daha ileri geldi. Ukrayna teknik direktörü Blokhin finaller başlamadan önce kupayı kaldırırsak kimse şaşırmasın demişti ve ben de şaşırmam ama 2002'deki gibi sürpriz olan takımlar ilerleseydi ve karşılarında da Ukrayna olsaydı bu gerçekleşebilirdi. Sheva kusura bakmasın ama Serie A'da gol atmaya alışık olduğu Buffon bu maçta ondan gol yemez. Ukrayna'nın bu maçta çok önemli bir eksiği var o da finalleri kapatan Andriy Voronin! Serie A'da yaşanan futbol skandalı sayesinde kenetlenen İtalya bu maçta da 1 farkla galip gelmesini bilecek ve yarı finale çıkan taraf olacak.
ALINTIDIR....HABER7/İNTERNETHABER
saygılar....

lazrailefsanesi
01-07-2006, 18:53   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2005

Sen yanlıs anlamıssın byzihh.Editör aksam rüyasında görmüş.(aksakallı dede misali) orda roportaj yapıp sabah kagıda dökmüşler.Zaten zidanda jubile macı yapacakmıs trabzonsporda.Sen buna da inanmazsın simdi :)