8 GB'lık Nexus 4: Yolun sonuna gelen telefon!

CHIP Online
05-09-2013, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sadece birkaç günde tükenen son partinin ardından, bu efsane cebin artık üretilmeyeceği açıklandı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/8-g ... -telefon_42463.html

Resimlerle: En iyi 10 Android Jelly Bean'li cep!

Google ve LG'nin işbirliği ile ortaya çıkan Nexus 4, dalgalı giden satış grafiğine karşın, geçtiğimiz hafta fiyat etiketinde büyük bir indirim görmüştü. Google Play üzerinden 100 dolarlık indirimle satışa sunulan Nexus 4'ün 8 GB'lık sürümü, çok geçmeden tükendi.


Google Play üzerinden, 100 dolarlık indirimle 299 dolar yerine 199 dolardan satışa sunulan Nexus 4, kısa bir sürede tükenerek hem indirimli fiyattan satın alanları hem de Google ve LG'yi mutlu etmiş gibi görünüyor. Bu ilgi karşısında açıklama yapan Google, kullanıcıların ilgisinden dolayı gayet memnun olduklarını belirtti ama aynı kampanyanın yeniden Google Play'e gelmeyeceğini söyledi. Daha doğrusu, tükenen son parti 8GB Nexus 4'lerle birlikte, artık 8GB'lık modeller üretilmeyecek. 


Kısacası, şimdilik 8GB'lık model için de olsa, Nexus 4 için yolun sonu görünmeye başladı diyebiliriz. Görünüşe göre Google, mevcut modelleri satarak, beklenen Nexus 5 için "yer açmaya" çoktan başladı. Şimdi sıra, 16 GB'lık Nexus 4'lerde... Bakalım bu model için de Google'ın, Google Play kullanıcılarına bir sürprizi olacak mı?

Tüm Konu: 8 GB'lık Nexus 4: Yolun sonuna gelen telefon!

Resimlerle: En iyi 10 Android Jelly Bean'li cep!

Kaynak: www.chip.com.tr