8000 lira geliri olmayan çiftin evlilik kararı

cem_batum
11-12-2015, 12:07   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

skandal ve sonu gelmeyecek, ümitlerin tükeneceğinin habercisidir. günler solar ve öyle kalakalırsınız. yüzünüzdeki çizgiler artar, saçlarınız beyazlar haberiniz olsun.

günümüz ekonomik şartlarında aşk herkesi bulabilir. iyi, kötü herkes flört edebilir. ancak hayat büyük tuzaklarla dolu… elinizdeki resim, yaşantınızın kalite olarak karşılığıdır. minimum giderleri konuşmak inanın boş. bu konuyu büfeci celal, çorum’da kahvede necip amca, ankara balgat’ta herhangi bir taksici de masaya yatırıyor. mesele, büyük giderleri konuşabilmektir. geçim derdinin ön planda olduğu günümüzde aşktan, bağlılıktan, sadakatten bir numaralı eylem planı olarak bahsetmek inanın büyük saçmalık.

bağlılık sadece tazmanya’da geçerli bir duygu ve kavram. kocası öldüğünde, erkeğinin kurutulmuş cinsel organını boynunda taşıyan kadın ancak sertap erener’in koparılan çiçekler şarkısında rastlanacak hüzündür, saygıdır, sevgidir. gönül gözü de optik yanılgı içine düşebilir. ilk görüşte sevip, aşık olmanız, toplamda 3500 lira giren evinize baharlar getirmez. yanında zaman kısa dediğiniz hayat arkadaşınız sizden maddi güç bekler. maddi destek sağlayamadığınız her ilişkinin sonu hüsrandır. ruhen iletişim de bir yere kadar.

sözün özü, bir eve minimum 8000 lira girmiyorsa, o evde mutluluk yoktur. lütfen boşanmış çiftlerin evlilik fotoğraflarına bakın. nasıl da mutlular ve nasıl da "aşkım yaa 4000 lira da bize yeter" bakışları saçmışlar selfilerde. dost acı söyler. dikkate alıp, almamak sizin elinizde. ben çok sevmediğim halde varlıklı olduğu için evlendim. şu an çok mutluyum çünkü kafam rahat. pes 2016 d&r'a gelir gelmez aldım. ayrıca pazar günleri bebek'te kahvaltıya hiç düşünmeden 450 lira verdiğimiz günler de oluyor. eve mutlu dönüyoruz. düşük gelirli olsaydık cidden mutluluğu nasıl yakalardık bilemiyorum? hadi koşun şimdi aşkı savunun ve parayla saadet olmaz samimiyetsizliğini çığırın!

iyi ki varsın ve iyi ki sevmişim seni dediğim, 5000 lira net geliri olan, çok sevdiğim 14 yıllık eşime ithafen…