9 ülkenin en iyi uygulaması seçildi!

CHIP Online
25-04-2013, 12:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

9 ülkenin katıldığı bu mobil uygulama yarışmasında kazanan uygulama, Türkiye'den çıktı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/9-u ... -secildi_39993.html

Yemeksepeti, MasterCard Mobil Alışveriş Uygulaması Ödülleri'ne katılan dokuz ülkenin mobil uygulamaları arasında "en iyi uygulama" seçildi. Türkiye'nin yanı sıra, Orta ve Doğu Avrupa ile Rusya'dan mobil uygulamaların katıldığı yarışmada Yemeksepeti, tasarımı, fonksiyonelliği ve kullanıcılara yaşattığı deneyim ile birincilik ödülüne sahip oldu.


Yarışmada ikinciliği, Polonya'dan kullanıcıların sanal kitap raflarında dolaşmasına imkan veren e-kitap, sesli kitap ve e-gazete okuma uygulaması Nexto Reader alırken, üçüncü ise, Çek Cumhuriyeti'nin en büyük özel fiyat ve grup satın alma hizmeti Slevomat oldu.


Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın "Yemeksepeti olarak 2010 yılından bu yana mobil uygulamalarımızla da tüketicilerimizin hizmetindeyiz. Mobilite günden güne artıyor, bu bağlantıda Yemeksepeti'nin ziyaretçileri arasında da mobil uygulamalarımız aracılığıyla sipariş verenlerin oranı hafta içi yüzde 20, hafta sonu ise yüzde 25'leri buluyor. 2015 yılına kadar bu oranın yüzde 50'nin üzerine çıkacağını öngörüyoruz. Bu doğrultuda, mobil uygulamamızın MasterCard tarafından da ödüle layık görülmesi bizim için büyük mutluluk" dedi.


 


Tüm Konu: 9 ülkenin en iyi uygulaması seçildi!

Kaynak: www.chip.com.tr