MixPad Çok Katmanlı Müzik Düzenleme Freeware

Kapalı Hesap (79876)
10-04-2009, 00:18   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,252 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

MixPad1.14 Çok Yönlü Müzik Freeware Portable

ses kayıtlarınızı düzenleyebilir üst üste ses kaydı oluşturabilirsiniz.
Her ses katmanına ayrı ayrı nitelikler verebilirsiniz.
Bir çok populer dosya format desteği.(açabilme ve kaydetmede)
Ses kaydetme
Bir çok effect uygulayabilme.
Güzel ve anlaşılır bir arayüz.
Kurulumsuz tek dosya kullanım
Sadece 282kb.
Bütün windows sürümleriyle uyumlu.

Benim yorumum;
Bu program üst üste sesleri bindirmede kullanılabilir. Arayüz wavepad a benziyor. Aynı kullanım kolaylığını sağlıyor. Özellikle wavepad ile kullanıldığında iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

İndir
MixPad1.14(Taşınabilir):(282kb)



MixpadPad Ekran


Karıştırma (Mixleme)
Parça sınırsız miktarda çalışma ve zevk hızlı tepki karıştırma ve kayıt için MixPad's sezgisel kullanıcı arabirimini kullanarak. Kolayca proje İmleci kullanarak, ses dosyaları ve zaman çizelgesi gezinme ve hassas yerleri veya ses düzeyini ayarlamak için ses pan noktaları yavaş yavaş ekleyin.
Düzenleme işlevleri Kes, Kopyala, Yapıştır, Trim, Mix, Döngüler ve daha fazla yer alıyor.


Hızlı ve Kolay Kayıt
MixPad kayı etmesi kolaydır. Sadece sizin için kayıt istiyorsunuz herhangi bir parça (lar) ve parça kontrolü olarak Kyt düğmesini etkinleştirin. Sonra parça (lar) kayıt bekleme modunda, sadece ana kayıt düğmesine ve MixPad kayıt başlar basınız. Kolayca birden çok parça bir parça daha. MixPad çok güçlü bir kayıt var kayıt bekleme moduna daha koyarak kaydedebilirsiniz yeteneğini farklı parçalar halinde aynı anda birçok farklı kaynaklardan kaydı da dahil olmak üzere sahip.


Ses Karıştırma ve üst Tanımı düzenleme
Tutanak, yük, mix, düzenleme ve kullanımı kolay uygulamada ses düzenleyin. Kadar 192kHz için HD için örnek oranları ile yüksek kaliteli ses dosyaları Produce ve DVD kalitesinde ses.


Gelişmiş Parça Kontrol
MixPad güçlü parça kontrol paneli tek tek parça (mutes diğer tüm parçalar) gibi dilsiz veya yalnız olarak değişiklikleri uygulamak için izin verir. MixPad da gibi yararlı ses efektleri çok sayıda yüksek kaliteli ses kaydedici özellikleri.


Ses Efektleri ve Restorasyon Araçlar
Ses klipleri için echo, Reverb gibi ve daha fazlası efektleri kullanabilirsiniz..MixPad da sorunsuz WavePad ses düzenleyicisi ile düşük kaliteli kayıtları yeniden sağlamak için entegre edilmiştir; hisses, hums açılan mikrofon kaldırın ve diğer ses eşya ve ses kısaltıldı düzeltmek. WavePad bir klip için herhangi bir değişiklik otomatik olarak MixPad güncellenir.


Ve daha birçok fonksiyon...
Bilgi için::

Çeviri için googleyi kullandım hata olabilirMasum

To be continue....Cool