USB DİSK SECURİTY

inNteAcoME
19-08-2008, 19:25   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
677 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

usb disk security v 5.1.0.8 programının portable versionunu öneririm.portable olarak 5.0.0.90 var ama sorundeil programı çalıştırıp sağ altköşedeki update ile güncel versiona portable olarak geçersin.niye portable dersen her pc ye kurmak zor olur.


ayrıntılı bilgi


bide flashı her taktığında programın çalışması lazım. cd driver olmadığı için bu nu yapamıyorum ama otomatik kullan penceresine ekleme:
notdefteri uygulamasını açınız
[autorun]
action=USB Disk Security*
icon=USB_Disk_Security_V5.0.0.85-portable.exe**
open=USB_Disk_Security_V5.0.0.85-portable.exe***
*buraya istediğinizi yazabilirsiniz. otomatik kullan menüsünde çıkacak olan nesnenin isidir bu.
** görüntülenmek istenen dosyanın tam adı(uzantısı ile beraber) not yol belirtilecekse sürücü harfi ve iki noktanın yerine tek nolta koymanız gerekir. ico,png,exe ve dll dosyaları konula bilir aksi halde görüntilenmez. dll kullanacaksanız bir alt sayıra index= deyip index bilgisini yazmalısınız. bu resmin çalışacak üygülema ile bir alakası yoktur ben örnek olarak verdim
*** açılacak dosyanın tam adı uzantısı ile birlikte not burda yol hikayesi geçmiyor sanırım yani direk uygulamanın ismi yazılcak ve bu dosya ile aynı dizinde olmak zorundadır.
3. dosya yazım aşaması bittikten sonra dosya farklı kaydet diyorsunuz ve kayıt türünü tüm dosyalar yapıyorsunuz Dosya adını Autorun.inf olarak giriniz dosyayı kaydettiğiniz yerin kök dizini olması şart yani flashdiskin içine atmanız gerek örneğin diskini e o zaman e: yolundan başkabiyere kaydederseniz bi işe yaramaz sonra autorun.inf in yanına çalışmasını belirtiğinin dosya yı yani USB_Disk_Security_V5.0.0.85-portable.exe yi atıyorsunuz ve flashı gövenle donlandırıp yeniden açtığınızda otomatik kullanda uygulama hazır. tabi pc nizde virüs yoksa virüs varsa autorun.infi oluşturamassınız zaten yana içeriği hemen deişir soran olursa virüsü sülmeyi anlatırım. bu rada örnek olak verdiğim dosya adlarına takılmayın a olur b olur önemli olan windows yazdığınız kodu okurken belirtiğiniz dosyaya ulaşsın biraz karışık gibi görünüyo ama deil sorusu olan varsa bekliyorum.
o kadar anlatmışsın hiç yorum yok derseniz tek kelime ile mükemmel...

ferroburak
23-08-2008, 02:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
145 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007

İşe yarayan bir program.

dukmakxs
11-12-2009, 15:23   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009

Program Profesiyonel bir şekilde TAŞINABİLİR FLASH BELLEK MY BOOKLAR İÇİN KESİN ÇÖZÜM VİRUSLERİ BULUP SİLMEDE ÇOK BAŞARILI ELİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK ARKADAŞIM...

sertkan111
08-03-2010, 05:18   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

  Arkadaşım "newfolder.exe" virüsü denilen merete hiç birşey yapamıyor bu illetten zor kurtuldum.ama ben değil başka bir arkadaş yardım etti incelersen bu virüsü nette anlarsın yinede emeğin için teşekkürler.

Processap
17-04-2011, 00:52   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008
Alıntı: sertkan111  
  Arkadaşım "newfolder.exe" virüsü denilen merete hiç birşey yapamıyor bu illetten zor kurtuldum.ama ben değil başka bir arkadaş yardım etti incelersen bu virüsü nette anlarsın yinede emeğin için teşekkürler.
USB Secure & Active veritabanında bu virüsleri buluyor ve temizliyor. Kullandığın program ise yabancı ve veritabanı diye birşeyide yok Aratarak kolayca bulursun birçok güvenli özelliğede sahip..