(A)Iron Hand Forstmane Guild Tanıtım

Gilrance
28-12-2016, 20:45   |  #1  
Gilrance avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2016

Yaklaşık 8 yıllık World of Warcraft geçmişi ile bir çok kişinin “bu tarz şeyleri herkes denedi ama olmadı” şeklindeki olumsuz düşüncesine rağmen oluşturduğumuz topluluğumuzla bu güne kadar aktif şekilde ilerledik. Aion, Rift, Age of Conan, Star Wars, Guild Wars, Wildstar gibi diğer oyunları denemiş, WoW’u vanilla zamanından beri oynayan ve WOTLK ek paketi ile kurulmuş(ve halen WoW’da aktif olan) guildimizin tek amacı güzel arkadaşlık ortamında eğlenmektir.


Draenor dönemini kemik kadromuzun sosyal sebeplerden(okul, iş, askerlik) dolayı oyunu düzenli vakit ayıramadıkları için sessiz sakin şekilde geçirdik. Legion’ın gelişiyle beraber oluşturduğumuz hareketlenme ile tekrardan güncelliğimizi yenilemeye karar verdik. Guildimiz hiçbir şekilde sarsılmadan CASUAL şekilde oyun oynamaya devam etmektedir. Herhangi bir hardcore hedefimiz yoktur. Zamanı geçmeden contenti bitirmek ve arkadaşlarımızla eğlenmek en büyük isteğimizdir. Yaş ortalaması yüksek(25-35) olan guildimizde saygılı üsluba özen gösteriyoruz ve bununla birlikte yaş sınırımızda yoktur.


Biz yaş standardı olarak kendisine ve çevresindekilere saygılı olmayı baz alıyoruz. 13 yaşında bir arkadaşımızın tanklığıyla 25man ICC yapmışızdır. 30 yaşında kendine güvenen tankların yapamadığı rahatlıkta raidi taşımıştır.


İşten, okuldan geldikten sonra stres atmak için bir araya gelen topluluğumuzda huzursuzluk çıkartacak olaylara izin vermeyiz. Mizacımız sert gözükse de amacı sadece eğlenmek olan kişileriz. 8 yıllık geçmişimizde sosyal hayatta da görüştüğümüz dostluklar kurduk ve bize yeni renkler katacak proaktif arkadaşlar arıyoruz. Saygılı üsluba sahip, aktif ve eğlenceli ortamımıza katılmak isteyen sosyal oyuncuları bekleriz. Raid ve Mythic+ gruplarımızda 7.1.5’de biraz daha fazlasını planlıyoruz ve bize eşlik edecek arkadaşlara kapımız açıktır.


İletişim için: Gilrance#2682 / Froxss #2790 / huorcarnesir#1538 / Thrapin#2778