ABD eski Dışişleri Bakanı yönetim kurulunda!

CHIP Online
14-04-2014, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

ABD yönetiminin eski ve tartışılan bir ismi, dev bulut depolama servisinin yönetimine girdi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/abd ... urulunda_46552.html

Resimlerle: 10 ünlü teknoloji CEO'sunun çalışma masası

ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Irak işgali sırasındaki politikaları nedeniyle zamanında çok büyük eleştiriler almış ve saldırgan tutumu nedeniyle dünya çapında tepkiler toplamıştı.


Condoleezza Rice şimdi de dünya çapında internet kullanıcılarının tepkisini topluyor zira bulut depolama servisi Dropbox, Condoleezza Rice'ın şirketin yönetim kuruluna katıldığını duyurdu.


Prism skandalı nedeniyle ABD'deki teknoloji şirketlerinin CIA, NSA gibi örgütlere bilgi aktardığı suçlamaları ABD ve dünyada yüksek sesle dile getirilirken, ABD'nin gizli servisleriyle yakından ilişki içinde olan eski bir ABD bakanının Dropbox gibi, herkesin en mahrem ve kritik belgelerini saklayan bir internet servisinin yönetimine geçmesi, tüm dünyayı tedirgin etti.


Drop-Dropbox (Dropbox'u kullanmayı bırakın) isminde bir web sitesi protesto olarak yayına başladı ve kısa sürede büyük ilgi topladı. Ayrıca Twitter'da da aynı kampanya #DropDropbox hashtag'i ile başladı.


Daha önce Mozzilla'da da Anti-gay kampanyalarına destek veren bir yönetici CEO olduğu için büyük kıyamet kopmuştu ve CEO istifa etmek zorunda kalmıştı.

Tüm Konu: ABD eski Dışişleri Bakanı yönetim kurulunda!

Resimlerle: 10 ünlü teknoloji CEO'sunun çalışma masası

Kaynak: www.chip.com.tr