abylon LOGON [16.03.2010]

CHIP Online
16-03-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows'a güvenli bir şekilde girmek için bellek kartı ya da CD kullanın!abylon LOGON bilgisayarınızı yasadışı erişime karşı korumak için oldukça güvenli bir yol sunuyor. Çıkartılabilir bir medya cihazını bu uygulama ile anahtar haline getirebilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Windows'a güvenli bir şekilde girmek için bellek kartı ya da CD kullanın!abylon LOGON bilgisayarınızı yasadışı erişime karşı korumak için oldukça güvenli bir yol sunuyor. Çıkartılabilir bir medya cihazını bu uygulama ile anahtar haline getirebilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumArttırılmış koruma için bir de şifre ekleyebilirsiniz. Bilgisayarınızn başından ayrılmanız gerektiğinde, çıkartılabilir medyayı çıkartıp yanınıza almanız yeterlidir. Siz başında yokken birilerinin verilerinizi kurcalamasının önüne geçmiş olursunuz.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: abylon LOGON

lordlevent
16-03-2010, 12:13   |  #2  
lordlevent avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 3
34 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2010

SİTE YÖNETİMİNE
yayınladığınız programlar için teşekürler lakin programların ne işe yaradığını daha ayrıntılı bir şekilde yazarsanız her kesime hitap eder.
 
saygılarımla....