Acer, bombalarını New York'ta patlattı!

CHIP Online
06-05-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

ABD'de, yerinde takip ettiğimiz etkinlikte Acer, PC, tablet ve hepsi-bir-arada bombalarını patlattı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ace ... patlatti_46970.html

Acer bugün Skypesertifikalı gelişmiş görüntülü ve sesli iletişim özelliklerine sahip 23 inç All-in-One (AIO) bilgisayarı Acer Aspire U5-620'yi tanıttı. En yüksek kalitede görüntülü sohbetler yapabileceğiniz bu bilgisayar aynı zamanda tarzına uygun modern ve ince tasarıma sahip bir cihaz arayan kullanıcılar için idealdir.


r tanımadan Skype


Skype sertifikalı Aspire U5-620 arkadaşlarınız, aileniz veya iş kontaklarınızla internetten görüntülü sohbetler yapabilmenize yardımcı olan bir dizi gelişmiş görüntülü ve sesli iletişim özelliklerini bir araya getirir. Bunu da öne dönük Acer Purified.Voice tarafından sağlanan çift düzenli mikrofonu ve internetten sohbetleri hiçbir detayı kaçırmadan inanılmaz derecede açık ve netleştiren öne dönük yüksek duyarlılığa sahip hoparlörleriyle sağlar. 1080p web kamerası aynı zamanda internetten görüntülü sohbet deneyiminin daha detaylı bir şekilde daha net imajlar göstererek iyileştirilmesine yardımcı olur ve ayrıca video karesine daha fazla uyum sağlayabilen bir geniş alan görüntüleme özelliğine sahiptir. Böylece internetten görüntülü iletişimler daha dinamik ve çekici bir hale gelir.


Parmak izi önleyici kaplamasıyla temiz bir dokunuş!


Tüm bu tıklama, çekme ve sıkıştırmalarla ekranlar oldukça kirlenebilir, fakat Aspire U5-620'nin kapasitif 10 noktadan çoklu kenardan kenara dokunmatik ekranında böyle bir sorun yaşanmaz. Parmak izi önleyici kaplamasıyla, kirli ve çirkin parmak izleri ve lekeler azaltılır. Bu kaplama aynı zamanda ekranın daha kolay temizlenebilmesini sağlar.


Her köşeye uygun yassı tasarım


Aspire U5-620 kullanıcıların AIO'yu tek parmaklarıyla yatırabilecekleri veya eğebilecekleri çok yönlü bir yassı tasarıma sahiptir. Bunu da ergonomik arka menteşesi ve ince olmasına rağmen dayanıklı ayağıyla sağlayarak yumuşak ve çaba gerektirmeyen bir açı ayarı sunar. Acer CineBoost Color Engine özelliğine sahip Full HD (1920 x 1080) IPS ekranı geniş açılardan canlı görseller sunar.


Acer Aspire U5-620 yüksek kaliteli multimedya eğlenceleri için 4. nesil Intel Core işlemci ve NVIDIA GeForce GTX grafiklere sahiptir. Ayrıca, hızlı kablosuz bağlantılar için 1 TB'a kadar hibrid sürücü ile 8 GB önbellek ve 802.11ac barındırır.  


Tüm Konu: Acer, bombalarını New York'ta patlattı!

Kaynak: www.chip.com.tr