Acer Iconia B1 tablet Türkiye'de!

CHIP Online
03-05-2013, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Cebinizde veya çantanızda hafif bir eğlence merkezine mi ihtiyacınız var? İşte size seçenek...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ace ... rkiye-de_40143.html

Cebinizde veya çantanızda taşıyabileceğiniz hafif bir eğlence merkezine mi ihtiyacınız var? Akşamları evinizde internette gezinmek, maillerinizi okumak veya çocuklarınızın tablet deneyimi yaşaması için en uygun ürünü mü arıyorsunuz? Acer Iconia B1-A71'de aradıklarınızı bir arada bulmanız olası. Standart bir kitap sayfası büyüklüğünde olan 7 inç ekranıyla , e-okuma, internette gezinme, oyun oynama ve video izleme için ideal olan Iconia B1-A71 tablet şimdi Türkiye'de.


Taşıması, okuması ve keşfetmesi kolay... Hızlı medya tüketimi için de yeterince güçlü


IconiaB1'i elde tutmak ve kullanmak çok kolay, sol aşağı yanındaki üçgen bir köşe tutucu tek elle kullanımı daha da kolaylaştırır. 320 gram ağırlığıyla tüy kadar hafif olan Iconia B1, 7 inç tabletler arasında en hafiflerinden biridir. Tabletinizi çantanızda veya ceketinizin cebinde kolaylıkla taşıyabilirsiniz.


Deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak için Iconia B1 hızlı ve rahat oyunlar, internette gezinme ve video izleme için 1.2GHz çift çekirdekli bir işlemci ile arama sorgularınıza hızla kesin cevaplar almak ve kesintisiz kullanım için Android Jelly Bean işletim sistemini bir araya getirmiştir.


Cebinizdeki eğlence ve iletişim merkezi


Google Currents sayesinde yüzlerce yayıncıdan ücretsiz online dergiler ve en iyi web siteleri her zaman parmaklarınızın ucunda. En son güncellenen akıllı mobil uygulamalar en sevdiğiniz yeni yayınları, blogları ve online dergileri 7 inç WSVGA (1,024 x 600) kapasitif ekranda çevrimdışıyken bile keşfedebilmenizi, okuyabilmenizi ve paylaşabilmenizi sağlar. Eğer bir oyun meraklısıysanız, Play Store'da 700,000'den fazla oyunun arasından seçim yapabilirsiniz.


Iconia B1 arkadaşlarınızla canlı sohbetler yapabilmeniz için bir ön kameraya da sahiptir. Kamera sağ üst köşededir ve bir görüntülü sohbet sırasında arkadaşlarınızın resme girebilmeleri için yatay durumda da çalışır.


MicroSD yuvası aracılığıyla genişletme seçeneği bulunan 8GB bir versiyonla temin edilebilen Iconia B1, tablet deneyiminizi geliştirir.


Tüm Konu: Acer Iconia B1 tablet Türkiye'de!

Kaynak: www.chip.com.tr